Συνελήφθη 32χρονος στην Φλώρινα για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης (VIDEO)

By on 23/09/2020

Είχε εγκαταστήσει εντός της οικίας του πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης 

Συνελήφθη χθες (22-09-2020) το βράδυ στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Προληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 32χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε έρευνα από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς στην οικία του 32χρονου στην Φλώρινα, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε εγκαταστήσει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σύστημα δημιουργίας κατάλληλων περιβαλλοντολογικών συνθηκών (υγρασίας – φωτισμού – θερμότητας) για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης.

Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 

  • -3- δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως -60- εκατοστών, τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονικής καλλιέργειας,
  • πλήρως διαμορφωμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης (λαμπτήρες φωτός, θερμότητας, ανεμιστήρες, ηλεκτρολογικός εξοπλισμός κλπ),
  • φύλλα κάνναβης, βάρους -123- γραμμαρίων,
  • ηλεκτρονική ζυγαριά και
  • -2- σύνεργα χρήσης ναρκωτικών ουσιών

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: