Συνελήφθη 22χρονος αλλοδαπός, σε περιοχή της Φλώρινας, ο οποίος με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε -14- αλλοδαπούς διευκολύνοντας την παράνομη έξοδό τους από την ελληνική επικράτεια

By on 09/09/2019

Κατασχέθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των αλλοδαπών

Συνελήφθη χθες (06-09-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, 22χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από τη χώρα δεκατεσσάρων (14) αλλοδαπών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε ο 22χρονος να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, έναντι χρηματικής αμοιβής, δεκατέσσερις (14) αλλοδαπούς, ηλικίας από 18 έως 38 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα. 

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 22χρονος  είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ το προαναφερόμενο Ι.Χ.Ε όχημα, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας αμφιβόλου γνησιότητας κατασχέθηκε. 

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: