Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 36χρονος ημεδαπός, για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων

By on 13/06/2019

Μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν περισσότερα από -18- κιλά ακατέργαστης κάνναβης, -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, -7- αβολίδωτα φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των -4.900- ευρώ, κ.α

 

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη χθες (11-06-2019) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, 36χρονος ημεδαπός για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κατά την οποία συνελήφθη ο 36χρονος ημεδαπός.

 

Αναλυτικότερα, προαναφερόμενοι αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 36χρονο, όπου βρέθηκαν εντός αυτού και κατασχέθηκαν -11- συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -12- κιλών και -316- γραμμαρίων.

 

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στην οικία αλλά και σε αποθηκευτικό χώρο του 36χρονου, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβής, συνολικού βάρους -6- κιλών και -256.3 γραμμαρίων.

 

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 

  • -18- κιλά και -572,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • -7- αβολίδωτα φυσίγγια,
  • -1- ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • -1- τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης,
  • -4- κινητά τηλέφωνα και
  • το χρηματικό ποσό των -4.900- ευρώ.  

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς με την δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος του,  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: