giapraki.com

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, οι οποίοι μετέφεραν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο παράτυπους μετανάστες

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, χρηματικά ποσά των     -1.420- ευρώ και -20.100- Λεκ Αλβανίας, καθώς και -6- κινητά τηλέφωνα

 

Συνελήφθησαν την 16-04-2019 το βράδυ στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 19, 36 και 55 ετών, κατηγορούμενοι για μεταφορά δύο (2) παράτυπων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, μετά από αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ως οδηγός και ιδιοκτήτης του οχήματος μετέφερε από κοινού με τον 19χρονο και τον 55χρονο, έναντι χρηματικής αμοιβής, παράνομα προς το εσωτερικό της χώρας, με τελικό προορισμό περιοχή της Πέλλας , δύο (2) αλλοδαπούς, ηλικίας 28 και 47 ετών, οι οποίοι στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά,  χρηματικά ποσά των -1.420- ευρώ και -20.100- Λεκ Αλβανίας, καθώς και -6- κινητά τηλέφωνα.

.Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Exit mobile version