Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί στην Πτολεμαΐδα για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων

By on 05/06/2021

Συνελήφθησαν στις 3-06-2021  το απόγευμα στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 41 ετών, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίου κάνναβης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση.

Συγκεκριμένα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 38χρονο στην Πτολεμαΐδα, κατά τον οποίο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό μεικτού βάρους -1,38- γραμμαρίων, τα οποία είχε προμηθευτεί την 02-06-2021 από τον 41χρονο, ο οποίος και συνελήφθη.

 

Ακολούθως, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες των ανωτέρω στην Πτολεμαΐδα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στη μεν οικία του 41χρονου ένα δενδρύλλιο κάνναβης ύψους -9- εκατοστών, -3,9- γραμμάρια κάνναβης σε μορφή φούντας και μία ντουλάπα ανάπτυξης φυτών κάνναβης εσωτερικού χώρου, αποτελούμενη από ένα λαμπτήρα και έναν ανεμιστήρα, ενώ στην οικία του 38χρονου βρέθηκαν -2- στιλέτα και -3- μαχαίρια, τα οποία και κατασχέθηκαν.

 

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας. 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: