Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Κοζάνης, τα οποία μετέφεραν παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο -3- αλλοδαπούς

By on 22/10/2021

Κατασχέθηκαν ανωτέρω όχημα, χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και 3 κάρτες sim

Συνελήφθησαν χθες (21-10-2021) το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, δύο (2) άτομα, ένας 25χρονος ημεδαπός και ένας 27χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά τριών (3) αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Κοζάνης από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, το οποίο δεν σταμάτησε σε σήμα στάσης των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. 

Ακολούθως, το όχημα ακινητοποιήθηκε από τους ανωτέρω αστυνομικούς και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι, ο 25χρονος ημεδαπός ως οδηγός του ανωτέρω οχήματος, μετέφερε παράνομα από κοινού με τον 27χρονο αλλοδαπό, έναντι χρηματικής αμοιβής, τρεις (3) αλλοδαπούς, ηλικίας 21, 24 και 25 ετών, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Κατασχέθηκαν, το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, χρηματικό ποσό των -250- ευρώ, -2- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες SIM.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Εορδαίας, ενώ οι δύο (2) συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: