Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχές της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις 

By on 25/02/2022

Συνελήφθησαν χθες (24-02-2022), σε περιοχές της Φλώρινας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 38 και 30 ετών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε δύο (2) διαφορετικές περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 38χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,9- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης καθώς και -8- δισκία χαπιών και τμήμα δισκίου χαπιού που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει.  

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το βράδυ στη Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 30χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε αρχικά σε αυτόν και ακολούθως σε έρευνα  στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά μικροποσότητα κοκαΐνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση για τις υποθέσεις ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τις κατ΄ αυτών σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: