giapraki.com

Συνελήφθησαν ένας άνδρας και δύο γυναίκες για κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης, στην Κοζάνη

Σε βάρος της μιας γυναίκας εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας

Συνελήφθησαν χθες (17-04-2019) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από μικτό συνεργείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, τρεις (3) αλλοδαποί, εκ των οποίων ένας άνδρας ηλικίας 31 ετών και δύο γυναίκες, ηλικίας 45 και 48 ετών, για κλοπή που διαπράχθηκε σε βάρος ηλικιωμένης, στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, η 48χρονη αφαίρεσε πορτοφόλι από τσάντα ηλικιωμένης στην Κοζάνη, πλην όμως έγινε αντιληπτή, άφησε το πορτοφόλι και επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο στο οποίο ανέμεναν ο 31χρονος οδηγός με την 45χρονη και διέφυγαν.

Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό τους από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε περιοχή της Κοζάνης και να συλληφθούν.

Συνεχιζόμενης της έρευνας διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της 48χρονης εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καβάλας για καταβολή δικαστικών εξόδων.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.  

Με αφορμή το περιστατικό αυτό, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας υπενθυμίζει ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για περίπτωση αρπαγής τσάντας:  

 

Exit mobile version