Συνεδριάζει το Δ.Σ. Κοζάνης τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

By on 24/11/2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ)

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 

Η τηλεδιάσκεψη  γίνεται με την χρήση της εφαρμογής Zoom.

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018 (ΦΕΚ 133/19-07-2018 τ.Α΄) Πρόγραμμα «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι», και το  Άρθ. 67, παρ.5 & 167, παρ.1 του Ν 3852/2010, όπως έχουν τροποποιηθεί με τις διατάξεις του αρθ. 184, παρ. 1 και παρ.2 του Ν 4635/2019, καθώς και το άρθρο 78 του ν.4954/2022 «Λήψη αποφάσεων συλλογικών οργάνων ΟΤΑ ά βαθμού και διοικητικών συμβουλίων εποπτευόμενων νομικών τους προσώπων κατά το διάστημα ισχύος των μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού CIVID-19» σας παρακαλούμε να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης, στο «ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ» κτήριο του Δήμου Κοζάνης Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων, στην Κοζάνη, την Δευτέρα 28-11-2022 και ώρα 19:00  για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων.
Η συνεδρίαση  πραγματοποιείται διά ζώσης, (τηρουμένων όλων των εν ισχύ υγειονομικών μέτρων)  και μέσω τηλεδιάσκεψης παράλληλα.

                       

                            ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Συζήτηση επί της αριθμ. 1/2022 Απόφασης της Κοινότητας Ποντοκώμης σχετικά με την μετεγκατάσταση του οικισμού.

Εισηγητές: κ. Πηλιανίδης Γεώργιος Πρόεδρος Κοινότητας Ποντοκώμης, κ. Λάζαρος Μαλούτας, Δήμαρχος Κοζάνης.

Έγκριση Κανονισμού Λαϊκών Αγορών Δήμου Κοζάνης, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4849/2921 (ΦΕΚ 207/τ.Α΄)

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.  

Έγκριση παράτασης ολοκλήρωσης  ερευνητικών εργασιών  προς διαπίστωση ύπαρξης κοιτάσματος  μαρμάρου,  σε  δημοτική  έκταση, εμβαδού 18.397,57 τ.μ.  στη θέση ¨Τρίτη Λάκκα ¨,   της  κοινότητας  Πολυμύλου  Δ.Ε.  Ελλησπόντου   Δ. Κοζάνης  μετά από αίτηση της «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ » με το διακριτικό τίτλο «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΠΕ»

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.  

Έγκριση παράτασης ολοκλήρωσης  ερευνητικών εργασιών  προς διαπίστωση ύπαρξης κοιτάσματος  φυσικών λίθων,  σε  δημοτική  έκταση εμβαδού 6.485,58 τ.μ.  στη θέση  ¨Πέρασμα ¨,   της  κοινότητας  Μαυροδενδρίου  Δ.Ε.  Δημ. Υψηλάντη Δ. Κοζάνης  μετά από αίτηση της  « ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ » με το διακριτικό τίτλο «ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΕΠΕ»

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Παφύλης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης.  

Τροποποίηση της αριθμ. 193/2022 Α.Δ.Σ. με θέμα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα της οδού Μαμάτσιου στην Κοζάνη.

 Εισηγήτρια: κ. Νούλα Τουμπουλίδου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Έγκριση 10ης Αναμόρφωσης – Τροποποίησης Προϋπολογισμού έτους 2022 του Δήμου Κοζάνης.

Εισηγήτρια: κ. Ελπίδα Κουϊμτζίδου, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Παράταση σύμβασης μίσθωσης ακινήτου για τις ανάγκες στέγασης του 8ου νηπιαγωγείου Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοεμτζόπουλος, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Ενημέρωση Δημοτικού Συμβουλίου περί της Έγκρισης του Κανονισμού Λειτουργίας των  Έργων και Ευκολιών Αναψυχής Άθλησης και Περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο δημόσιο δάσος Κουρί Κοζάνης.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Υποβολή αιτήματος προς το Δασαρχείο Κοζάνης για  ανάθεση της χρήσης των έργων-εγκαταστάσεων δασικής αναψυχής σύμφωνα με το Άρθρο 11 της υπ. Αριθμ.138987/1918/21-07-16 Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υ.Π.ΕΝ. και του Δήμου Κοζάνης για την «Μελέτη και εκτέλεση δημοσίων δασοτεχνικών έργων δασικής αναψυχής, άθλησης και περιβαλλοντικής ενημέρωσης στο δημόσιο δάσος «ΚΟΥΡΙ» στην περιοχή Δήμου Κοζάνης της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Γνωμοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης για τα προτεινόμενα έργα και μελέτες για το ετήσιο πρόγραμμα Ανάπτυξης Δημόσιας και μη Δημόσιας Δασοπονίας έτους 2023.

Εισηγητής: κ. Μιλτιάδης Μαγγιρίδης, Αντιδήμαρχος Δήμου Κοζάνης

Αιτήσεις – έγγραφα – ανακοινώσειςΗ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του YouTube. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν με αναζήτηση ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟ.

 

Μέχρι την ημέρα της συνεδρίασης και ώρα 15:00 μπορείτε να επισκεφθείτε το Γραφείο της Γραμματείας Δημοτικού Συμβουλίου για να ενημερωθείτε σχετικά.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΦΛΩΡΟΣ

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: