Συναντήσεις του υποψηφίου Δήμαρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με φορείς και συλλόγους της Εορδαίας

By on 25/04/2019

Συνάντηση του υποψηφίου Δήμαρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά με το Προεδρείο και μέλη της Θρακικής Εστίας Εορδαίας «Ο Αρχιγένης».

Με τα μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Εορδαίας «Ο Αρχιγένης» συναντήθηκε χθες το απόγευμα ο Παναγιώτης Πλακεντάς, συνεχίζοντας τον διάλογο με φορείς και συλλόγους του Δήμου Εορδαίας.

Ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας», τον οποίον συνόδευε ομάδα υποψήφιων δημοτικών συμβούλων, αφού άκουσε τους εκπροσώπους του συλλόγου να του εκθέτουν τα προβλήματα του, επανέλαβε την δέσμευση του για έμπρακτη στήριξή της νέας δημοτικής αρχής στις δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό της περιοχής μας με διπλασιασμό των κονδυλίων που θα διατίθενται ετησίως σε αυτές.

 

Στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος» και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας ο Παναγιώτης Πλακεντάς.

Συνάντηση με τους εκπροσώπους και το Προεδρείο του Δ.Σ. στο σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ «Ο Σπάρτακος», είχε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ομάδα υποψηφίων του συνδυασμού του, στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει με φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες και σωματεία της περιοχής μας, καταγράφοντας τα προβλήματα που απασχολούν στην προσπάθεια σύνταξης ενός σύγχρονου-ρεαλιστικού προγράμματος με στόχο την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου μας.

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» θα είναι δίπλα στον αγώνα της ΓΕΝΟΠ και των σωματείων της, δίπλα στους εργαζόμενους της ΔΕΗ στα πλαίσια της επίτευξης του κοινού στόχου, ενώ υπογράμμισε επίσης την απόλυτη ανάγκη της αύξησης των ωρών λειτουργίας του ΑΗΣ Καρδιάς στις 32.000, προκειμένου να συνεχισθεί από τη ΔΕΤΗΠ  η απρόσκοπτη παροχή ενέργειας προς τους δημότες.

Αργότερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας επισκέφθηκε τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εορδαίας, όπου συζήτησε μαζί με τα μέλη του τα ζητήματα που τους απασχολούν και ειδικότερα την ανάγκη στελέχωσης του Μποδοσάκειου νοσοκομείου με ιατρούς και το θέμα μόνιμης στέγασης του συλλόγου.

Δέσμευση της «Ενωμένης Εορδαίας»  είναι η στενή συνεργασία και η στήριξη του Δήμου στην υποβοήθηση του έργου συλλόγων και φορέων που εκπροσωπούν ευπαθείς ομάδες συμπολιτών μας, με βασική προτεραιότητα την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής τους .

 

 

Επίσκεψη του Παναγιώτη Πλακεντά στο Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας.

Το Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας του ΚΕΚ ΑμεΑ Π.Ε. Κοζάνης επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς. Εκεί συνάντησε τους εργαζόμενους και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. Παναγιώτη Στεργιούλη και συζήτησε μαζί τους τα θέματα της μετεγκατάστασης του Εργαστηρίου, το οποίο να σημειωθεί ότι στεγάζεται πλέον στο πρώην Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής, που βρίσκεται στον Άγιο Χριστόφορο, μετά από διαμόρφωση που έγινε στον χώρο ώστε να είναι κατάλληλος από την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης. Ακόμα τέθηκαν θέματα των νέων συνθηκών που διαμορφώθηκαν για την  ημερήσια φροντίδα των ωφελούμενων.

Τέλος ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε ότι η «Ενωμένη Εορδαία» έχει προτεραιότητα την στήριξη φορέων όπως το Ειδικό Εργαστήρι, οι οποίοι μέσα από τις δράσεις τους και το έργο που παράγουν βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: