Συνάντηση του Πρύτανη Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας

By on 15/10/2020

Συνάντηση του Πρύτανη Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιο Κυριαζή.

Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωστή Χατζηδάκη και τον Γενικό Γραμματέα Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Αθανάσιο Κυριαζή πραγματοποίησε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, καθηγητής Θεόδωρος Θεοδουλίδης.

Στόχος των συναντήσεων ήταν να παρουσιαστεί το Στρατηγικό Σχέδιο του Πανεπιστημίου, να τονιστεί o σημαίνων ρόλος του ενόψει της μετάβασης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στη μεταλιγνιτική εποχή και να αναπτυχθούν οι άξονες γύρω από τους οποίους το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας θα μπορέσει να συμβάλει ώστε η μετάβαση αυτή να γίνει πιο δίκαιη.

Συζητήθηκαν εκτενώς οι εμβληματικές δράσεις που αφορούν το Πανεπιστήμιο στο πλαίσιο του σχεδιαζόμενου Master Plan όπως το Πεδίο Ενεργειακής Έρευνας και Τεχνολογίας (Π.ΕΝ.Ε.Τ.), για το οποίο ήδη προετοιμάζονται οι πρώτες ενέργειες υλοποίησής του καθώς και οι προτάσεις του Πανεπιστημίου στο πλαίσιο της ανοιχτής πρόσκλησης του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης προς τους φορείς του Δημοσίου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: