Συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Βαφοπούλειου Ιδρύματος στην Βιβλιοθήκη μας

By on 11/07/2020

Επίσκεψη γνωριμίας στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης και το νέο της σύγχρονο κτίριο πραγματοποίησε την Τρίτη 7 Ιουλίου 2020 αντιπροσωπεία εκπροσώπων του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Βαφοπούλειου Ιδρύματος. 

Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης κ. Στεφανία Τανιμανίδου, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, η κ. Μαρία Τατάγια, Γενική Δντρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, η κ.  Ελένη Τσιτσιμίκλη, Δντρια του Βαφοπουλείου Ιδρύματος, η κ.  Γεωργία Μιχαήλ, Προϊσταμένη του Κέντρου Ιστορίας Θεσσαλονίκης. 

Εκ μέρους του Δήμου Κοζάνης και της Κ.Δ.Β.Κ. τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Κοζάνης κ. Λάζαρος Μαλούτας, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Ελπίδα Κοϊμτζίδου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κ.Δ.Β.Κ. κ. Ιωάννης Μυροφορίδης, η Αντιπρόεδρος κ. Δήμητρα Τσότσιου και η προϊσταμένη Δνσης της ΚΔΒΚ κ. Ιωάννα Στεργιοπούλου, οι οποίοι τους ξενάγησαν στο νέο κτίριο και τους θησαυρούς που φυλάσσονται σ’ αυτό και συζήτησαν μαζί τους τις δυνατότητες και τις προοπτικές που υπάρχουν για μια συνεργασία μεταξύ των Δήμων αλλά και των Βιβλιοθηκών στην κοινή τους προσπάθεια για την ανάδειξη και την προώθηση της πολιτιστικής τους κληρονομιάς. 

 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: