Συνάντηση γνωριμίας της Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Γρεβενών

By on 24/03/2023

Συνάντηση γνωριμίας στα Γρεβενά διοργανώνει η αναπτυξιακή γερμανική Τράπεζα Procredit Bank με επιχειρηματίες όλων των κλάδων την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 στο Επιμελητήριο Γρεβενών στις 18.00 με την ευγενική φιλοξενία του κυρίου Νικoλάου Ράμμου Προέδρου του Επιμελητήριου Γρεβενών,των μελών του Δ.Σ. και του κυρίου Κωνσταντίνου Δημάδη Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

O Πρόεδρος της ProCredit Bank Petar Slavov ενόψει της πρώτης αυτής εκδήλωσης της τράπεζας στα Γρεβενά ,τόνισε :

“Χαιρόμαστε που εκκινούμε την αλληλογνωριμία της smart bank Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο των Γρεβενών ,με όραμα και φιλοδοξία να συμβάλουμε στην δημιουργία θέσεων εργασίας  και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής .

Η Procredit Bank υιοθετεί βέλτιστες διεθνείς πρακτικές με σκοπό την αναβάθμιση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών μας,προηγμένες υπηρεσίες ,εξισορροπώντας την ψηφιακή και την παραδοσιακή τραπεζική τακτική .Επίσης προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις, με απόλυτα διαφανείς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και προμήθειες.

Παράλληλα με τη δανειοδοτική της δραστηριότητα, θέλουμε η ProCredit Bank να είναι η «οικογενειακή τράπεζα» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αν χρειάζονται χρηματοδότηση .

Μέχρι σήμερα ,κατέληξε,τα πράσινα δάνεια αποτελούν το 70 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα».

Λίγα λόγια για  την ProCredit Bank 

Η ProCredit Bank της Ελλάδας αποτελεί μέρος του Гερμανικού ομίλου εμπορικών τραπεζών & ιδρύθηκε το 2015 ενώ σήμερα διαθέτει 30 άτομα προσωπικό που εργάζονται στο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης www.procreditbank.gr .

H ProCredit Ηolding – μητρική εταιρεία του ομίλου ProCredit έχει έδρα τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας και βρίσκεται υπό την εποπτεία της German Federal Financial Supervisory Authority και της Bundesbank.

Βασικές πληροφορίες & αποστολή της ProCredit Bank 

Με αποστολή την δημιουργία ενός σταθερού οικονομικού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με σχέσεις που θα βασίζονται σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες , αμοιβαία εμπιστοσύνη και κεντρικό στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Οι αριθμοί γιά την Procredit Bank -Holding

Στοιχεία ενεργητικού 8 δις Ευρώ – 45 000 Επιχειρηματικοί πελάτες – 3200 άτομα Προσωπικό και 92% Δανειακό χαρτοφυλάκιο σε ΜμΕ

Δανειακό χαρτοφυλάκιο της ProCredit Bank στην Ελλάδα

 Έμφαση σε τομείς που συνεισφέρουν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας Μέσο εκταμιευμένο επιχειρηματικό δάνειο 400.000 .ευρώ .Το 2022 , το 99% του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου αφορούσε δάνεια προς μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Χρηματόδοτηση “πράσινων” έργων

Υποστήριξη συνολικά 600 έργων: Ενεργειακές κοινότητες ,ανανεώσιμη ενέργεια ,εξοπλισμός και μηχανήματα ενεργειακής αποδοτικότητας

Επιχειρηματικά αποτελέσματα της τράπεζας ProCredit

65% των πελατών είναι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, 200 εκατομμύρια ευρώ αφορούν σε εμβάσματα κάθε μήνα & 50% των μεταφορών σε διεθνή  εμβάσματα

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: