Συνάντηση Βουλευτή Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέα Πάτση με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα

By on 09/03/2021

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας 08 Μαρτίου και ώρα 19:00 ο Βουλευτής Νομού Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ανδρέας Πάτσης. 

Η συζήτηση της συνάντησης, η οποία ήταν προγραμματισμένη εδώ και εβδομάδες, επικεντρώθηκε στα θέματα του Νομού και στα σχέδια ανάπτυξής του που έπονται σύντομα. Φυσικά, υπήρξε και εκτενής ενημέρωση για την μελέτη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τους φακέλους που είχε λάβει από τον Βουλευτή με τα θέματα των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών τον προηγούμενο μήνα.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε απόλυτα θετικό κλίμα με τον Υπουργό και τον Βουλευτή να είναι πλήρως ικανοποιημένοι από την έκβαση των αιτημάτων που εξετάστηκαν. Παράλληλα, φρόντισαν να σχεδιάσουν τις επόμενες κινήσεις που θα ωφελήσουν τους Δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης μέσω έκτακτης επιχορήγησης με σκοπό την κάλυψη των αναγκών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Δήμαρχοι ενημερώθηκαν με τηλεπικοινωνία αναφορικά με την επιχορήγηση και τα θέματα της συνάντησης κατά τη διάρκεια αυτής.

Ο Βουλευτής για ακόμα μία φορά δρα και διεκδικεί επιτυγχάνοντας το καλύτερο δυνατό για τον τόπο του, εξασφαλίζοντάς του μία οικονομική ενίσχυση που θα δώσει ανάσα στην τοπική κοινωνία εν μέσω πανδημίας. 

Μάλιστα, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, κ. Στέλιος Πέτσας θα επισκεφτεί τον Νομό Γρεβενών τον Απρίλιο όπου μαζί με τον Βουλευτή και τους τοπικούς Δημάρχους θα ανακοινώσουν και νέα έργα, κάποια από τα πολλά που έπονται για τον Νομό στα πλαίσια των δράσεων και στόχων του Βουλευτή για την επόμενη μέρα στον τόπο του.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: