Συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης στον 2ο Διεθνή Αγώνα Κωπηλασίας στα Ιωάννινα

By on 21/09/2021

Πολύ καλή εμφάνιση και σημαντικές διακρίσεις των αθλητών/τριών του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης «Ο Αλιάκμων», στον 2ο Διεθνή Αγώνα κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου», στα Ιωάννινα.

Με μια πολύ καλή εμφάνιση των αθλητών/αθλητριών του τμήματος κωπηλασίας του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης, ολοκληρώθηκε ο 2ος Διεθνής Αγώνας κωπηλασίας «εις μνήμη Σωτήρη Στάμου» που οργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων στην Παμβώτιδα, λίμνη Ιωαννίνων, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021. Οι αγώνες διοργανώθηκαν για δεύτερη φορά από τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων, με συμμετοχή  περισσότερων από 16 Σωματείων και Ομίλων από όλη την Ελλάδα και με περισσότερους από 300 αθλητές . 

Ειδικότερα, οι αθλητές/αθλήτριές μας κατάφεραν να κερδίσουν δύο (2) χρυσά και ένα (1) χάλκινο μετάλλια, μία τέταρτη (4η) και μία πέμπτη (5η) θέση, στις ηλικίες Παίδων – Κορασίδων και Παίδων – Κορασίδων Αρχαρίων.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές/αθλήτριες του Ν.Ο. Κοζάνης που έλαβαν μέρος στους αγώνες τόσο για την προσπάθειά τους όσο και για τις επιτυχίες τους. Μπράβο παιδιά!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν, ασφαλώς, και στους νέους προπονητές της ομάδας, Μακρυγιάννη Αθανασία και Δουβαρτζίδη Ιορδάνη, για την πολύ καλή προετοιμασία με τα ανάλογα αποτελέσματα, καθώς και σε όλους όσους συνέβαλλαν για τις σημαντικές αυτές επιτυχίες.

Ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης συγχαίρει τον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων για την άψογη διοργάνωση και την φιλοξενία τους. 

 

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Κοζάνης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: