Συλλήψεις στην Καστοριά για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

By on 25/06/2020

Σύλληψη 56χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού

Συνελήφθη την Τρίτη 23-06-2020 το μεσημέρι, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, 56χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού. 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον 56χρονο και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, έναν 48χρονο αλλοδαπό.

Συνολικά κατασχέθηκαν το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, χρηματικό ποσό -3.340- ευρώ, -3- κινητά τηλέφωνα και -3- κάρτες sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κορεστίων, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα  Πρωτοδικών Καστοριάς. 


Σύλληψη 15χρονου αλλοδαπού σε περιοχή της Καστοριάς, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών

Συνελήφθη την Τρίτη 23-06-2020 το πρωί, σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, 15χρονος αλλοδαπός, για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό τον ανωτέρω, ο οποίος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε παράνομα, έναντι χρηματικής αμοιβής, επτά (7) αλλοδαπούς, ηλικίας από 20 έως 33 χρόνων, καθώς και έναν (1) συνοδευόμενο από αυτούς ανήλικο.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
9 κινητά τηλέφωνα,
7 κάρτες sim και
χρηματικό ποσό 1035 ευρώ.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ o συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στoν κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: