Συλλήψεις σε Φλώρινα και Γρεβενά

By on 20/08/2020

Συνελήφθη 29χρονος αλλοδαπός στην Φλώρινα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Συνελήφθη στις 17-08-2020 το πρωί στην Φλώρινα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, 29χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κας. Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Βέροιας Ημαθίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως. 

 

Άμεση σύλληψη 57χρονου ημεδαπού για κλοπή σε κοιμητήριο σε περιοχή των Γρεβενών 

Συνελήφθη στις 7-08-2020 τις μεσημβρινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, 57χρονος ημεδαπός, για κλοπή σε κοιμητήριο σε περιοχή των Γρεβενών. 

 

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι ο 57χρονος αφαίρεσε από κοιμητήριο σε περιοχή των Γρεβενών, είκοσι (20) ορειχάλκινες λυχνίες ελαίου, οι οποίες έπειτα από έρευνα που πραγματοποιήθηκε από προαναφερόμενους αστυνομικούς, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: