Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Κοζάνη

By on 29/01/2022

Συνελήφθη 35χρονη ημεδαπή σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη χθες (28-01-2022) το απόγευμα σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 35χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κοκαΐνης, -7,2- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης.  

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθη 31χρονος ημεδαπός σε περιοχή της Κοζάνης για κατοχή ηρωίνης 

Συνελήφθη στις 27-01-2022 το βράδυ σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 31χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν   -10,2- γραμμάρια ηρωίνης.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός στην Κοζάνη για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης 

Συνελήφθη στις 24-01-2022 το μεσημέρι στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 21χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 21χρονου στην Κοζάνη, βρέθηκαν -3- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1 μέτρου περίπου, τα οποία ήταν εμφυτευμένα σε τρεις γλάστρες, ένας λαμπτήρας φωτός – θερμότητας, ένας μετασχηματιστής και -3- συσκευασίες λιπάσματος, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς  με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

 

Συνελήφθησαν 9 άτομα σε περιοχές της Κοζάνης και της Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων κατά το τελευταίο 48ωρο, πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις εννέα (9) ατόμων, από αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Φλώρινας για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, σε πέντε διαφορετικές περιπτώσεις.

 Αναλυτικότερα:

  • τις απογευματινές ώρες της 24-01-2022 στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και -1- μεταλλικός τρίφτης. 
  • τις απογευματινές ώρες της 24-01-2022 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνελήφθησαν -2- ημεδαποί, ένας 24χρονος άνδρας και μία 26χρονη γυναίκα, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας και -1- ζυγαριά ακριβείας. 
  • τις βραδινές ώρες της 24-01-2022 στην Φλώρινα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη 21χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
  • τις απογευματινές ώρες της 25-01-2022 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθησαν -4- ημεδαποί, ηλικίας από 21 έως 25 ετών, διότι σε έλεγχο που τους πραγματοποιήθηκε, καθώς και σε έρευνα στην οικία του ενός εκ των τεσσάρων ημεδαπών, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης, μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης.
  • τις βραδινές ώρες της 25-01-2022 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Οι σχετικές δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα υποβληθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς. 

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: