Συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών ουσιών σε Καστοριά, Γρεβενά και Πτολεμαΐδα

By on 27/09/2021

Σύλληψη 51χρονου στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη χθες (26-09-2021) τις μεσημβρινές ώρες στην Καστοριά, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Αστυνομικού Τμήματος Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς 51χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν -13- δισκία και -5- τμήματα δισκίων χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών, την κατοχή των οποίων δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

Συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός σε περιοχή των Γρεβενών για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη την 24-09-2021 το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, 41χρονος ημεδαπός για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων,  αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, πραγματοποίησαν σε περιοχή των Γρεβενών, έλεγχο σε 41χρονο ημεδαπό, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα ακατέργαστη κάνναβη βάρους -25,7- γραμμαρίων και ένα πλαστικό κυτίο, περιέχων ηρωίνη, συνολικού βάρους -10,7- γραμμαρίων. 

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

 

Συνελήφθη 40χρονη στην Πτολεμαΐδα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών 

Συνελήφθη προχθές (25-09-2021) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Εορδαίας, 40χρονη ημεδαπή, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν -11,5- γραμμάρια κάνναβης, ένα φιαλίδιο που περιείχε 100 ml μεθαδόνη και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, υποβλήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: