Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας

By on 22/06/2020

Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου και του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού.

Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου, για τη συμμετοχή και τις διακρίσεις που απέσπασαν στο 16ο Διεθνή Διαγωνισμού Ποίησης Castello di Duino. Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό, ο οποίος έλαβε χώρα στην Ιταλία, συμμετείχαν μαθητές από 60 χώρες συνολικά ενώ το 4ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας συμμετέχει για δεύτερη φορά. 

Επίσης εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου Πτολεμαΐδας, οι οποίοι απέσπασαν το 1ο Βραβείο στο διαδικτυακό διαγωνισμό ραδιοφωνικού μηνύματος τραγουδιού, έχοντας ως θέμα τους το περιβάλλον. Το μήνυμα των μαθητών ήταν το : «Κάντο εσύ».

Οι βραβεύσεις μαθητών και οι εμπειρίες που αποκομίζουν, μέσα από τη συμμετοχή τους σε τέτοιου είδους διαγωνισμούς, δίνουν μια εκπαιδευτικού χαρακτήρα πολιτιστική διάσταση στην περιοχή μας και μια τόνωση της περιβαλλοντικής συνείδησης, ενισχύοντας παράλληλα την ευγενή άμιλλα ανάμεσα σε μαθητές από διαφορετικά μέρη του κόσμου.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, ενώ στους μαθητές ευχόμαστε να συνεχίσουν να εκφράζονται μέσα από την ποίηση και να απολαμβάνουν τη χαρά της δημιουργίας.                                                       

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: