Συγκινούν οι αποκαλύψεις για την κατάσταση του Σουμάχερ: «Δακρύζει βλέποντας…»

By on 02/09/2018

Πέντε χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ που συγκλόνισε τον κόσμο.

Άνθρωποι από το στενό του περιβάλλον μίλησαν στο «Paris Match» και αποκάλυψαν ότι μπορεί να σηκώνεται με βοήθεια από το κρεβάτι του: «Όταν τον βάζουμε στο αναπηρικό καρότσι και τον πάμε κοντά στο παράθυρο ώστε να βλέπει το πανέμορφο θέαμα με τα βουνά και τη λίμνη, κάποιες φορές βάζει τα δάκρυα», ανέφεραν.

Επίσης, γίνεται αναφορά στην αγορά της βίλας στη Μαγιόρκα για την οποία η Κορίνα Σουμάχερ έδωσε 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η μάνατζερ του επτάκις παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 μίλησε για την κατάσταση των αισθήσεών του:

«Ο Σουμάχερ ανά στιγμές έχει επαφή με το περιβάλλον. Ο Μίκαελ παρουσιάζει πρόοδο με τον τρόπο του. Δείχνει σημάδια πως ανακτά τις αισθήσεις του και ξυπνάει. Βρισκόμαστε στο πλευρό του σε αυτή τη μακρά και δύσκολη μάχη μαζί με την (ιατρική) ομάδα του νοσοκομείου στη Γκρενόμπλ και διατηρούμε την αισιοδοξία μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα συνεχιζόμενα μηνύματα υποστήριξης. Την ίδια ώρα σας ζητάμε να κατανοήσετε πως δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό είναι απαραίτητο για να προστατεύσουμε τον Μίκαελ και την οικογένεια του και να βοηθήσουμε την ιατρική ομάδα να συνεχίζει να εργάζεται με ηρεμία».

πηγή: thecaller.gr

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: