Στον ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου

By on 18/07/2019

Τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου (ΜΦΙ), δέχθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/7/2019) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Δ.Ε. του ΜΦΙ, Αλέξανδρος Κ. Σαμαράς, τα μέλη Γιάννης Ρωμάνος (Ταμίας του Ινστιτούτου), Γεώργιος Μελάς και Κυριακή Μαχαίρα (Διευθύντρια του Ινστιτούτου) καθώς και ο αναπληρωτής Διευθυντής, Παναγιώτης Μυλωνάς. 

Οι εκπρόσωποι του Ινστιτούτου, το οποίο «μετρά» 90 έτη αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην πρωτογενή παραγωγή της χώρας μας, ενημέρωσαν ενδελεχώς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για του σκοπούς του, για τις δραστηριότητές του, για τα σημαντικά αποτελέσματα που έχει επιτύχει αλλά και για τη διεθνή απήχησή του.  

Παράλληλα αναφέρθηκαν και σε τρέχοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει το ΜΦΙ και τα οποία ο κ. Βορίδης δεσμεύθηκε να μελετήσει με ιδιαίτερη προσοχή ενώ παράλληλα εξεδήλωσε την επιθυμία να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις του στην Κηφισιά προκειμένου να γίνει κοινωνός του έργου και της προσφοράς του στον πρωτογενή τομέα. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: