Στον αγιασμό του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου στον Τετράλοφο παρέστη ο βουλευτής ΠΕ Κοζάνης Στάθης Κωνσταντινίδης (VIDEO)

By on 15/09/2020

Στον αγιασμό του ειδικού σχολείου Κοζάνης στον Τετράλοφο επέλεξε να παραστεί ο βουλευτής Στάθης Κωνσταντινίδης. Στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε το ενδιαφέρον του για τον χώρο της αναπηρίας και δήλωσε ότι θα είναι αρωγός στα ζητήματα της ειδικής αγωγής. Περαιτέρω, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη κάλυψη των σχολικών μονάδων του Νομού μας με εκπαιδευτικούς, σε όλες τις κατηγορίες και βαθμίδες της εκπαίδευσης. Τέλος, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στην εκπαιδευτική κοινότητα και στους γονείς των μαθητών και επισήμανε την ανάγκη τήρησης των υποδείξεων των ειδικών, ώστε να ξεπεράσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα την υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της στην καθημερινότητά μας.

Ακολούθως, ο βουλευτής επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό Τετραλόφου και ενημερώθηκε από το προσωπικό για τη λειτουργία του.
Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του ο Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης δήλωσε : «Όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες, η έναρξη της σχολικής περιόδου αποτελεί μέρα ελπίδας και αισιοδοξίας, για πρόοδο και δημιουργία»

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: