Στις 26 Μαΐου η Κοζάνη κερδίζει

By on 24/05/2019

Οι εκλογές στις 26 Μαΐου είναι κρίσιμες αλλά και διαφορετικές. Τα δεδομένα θα τα διαμορφώσετε εσείς σε λίγες ώρες με την αποφασιστική ψήφο σας, όπως κάνατε με τη συνειδητή επιλογή σας το 2014. Μια επιλογή που δεν ήταν πείραμα, αλλά μια ξεκάθαρη εντολή αλλαγής πολιτικής και νοοτροπίας. Άλλωστε η Δημοκρατία δεν κάνει πειράματα.

Την Κυριακή αναμετρώνται δύο λογικές: εκείνη της αλαζονείας, της μικροπολιτικής, της ακατάσχετης υποσχεσιολογίας και η δική μας λογική.

Η λογική μιας διευρυμένης αλλά σταθερής πολιτικής, οραματικής αλλά και  πάνω σε ρεαλιστικές βάσεις. Ισχυρή ψήφος στην Κίνηση σημαίνει ισχυρό Δημοτικό Συμβούλιο, ισχυρός Δήμος Κοζάνης. Δεν αρκεί να κερδίσουμε. Πρέπει να κερδίσει η Κοζάνη και αυτό θα γίνει με την δική σας ισχυρή εντολή.    

Στις 27 Μαΐου η Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος να Ζεις, η πρώτη δύναμη στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο εγγυάται ότι το πολιτικό της πρόγραμμα θα αποτελέσει την βάση για κάθε προγραμματική συνεργασία με όλες τις υγιείς και άφθαρτες δυνάμεις του τόπου. Χρειάζεται αυτή η δύναμη να είναι όσο πιο μεγάλη γίνεται.

Την Κυριακή ζητάμε την ισχυρή εντολή σας! Γιατί ξέρουμε πού θέλουμε να πάμε.

Γιατί έχουμε την εντιμότητα και την ικανότητα να το πετύχουμε. Γιατί βάλαμε τα θεμέλια και χτίζουμε το αύριο. Το δίκαιο αύριο Γιατί έχουμε την δύναμη να το πετύχουμε ΜΑΖΙ!

Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: