Στης… ακρίβειας τον καιρό. Π.Ε Γρεβενών στη Δυτική Μακεδονία. (Του Χάρης Κάτανα)

By on 08/03/2023
Πρωτιά στην ανεργία ✅
Πρωτιά στη μείωση του πληθυσμού✅
Ερημοποίηση του τόπου ✅
Παρόλα αυτά, η περιφερειακή αρχή προτείνει δαπάνη ύψους 7000€ για αγορά κουρτινών στο διοικητήριο… ✅

Άλλο να είσαι πολιτικά ελλιποβαρής και άλλο πολιτικά επικίνδυνος και ζημιογόνος σε μια ευθραυστη οικονομική συγκυρία για τον τόπο, θέτοντας, sic! προτεραιότητες και όχι ουσιαστικά αναγκαίες και δικαιωματικά επιβεβλημένες για το κοινό καλό, την εύρυθμη λειτουργία του τόπου και την εξασφάλιση αισθήματος ασφάλειας και ευθύνης έναντι των συμπολιτών μας.

Μέση ποιότητα μπορεί να χαρακτηρισθεί και ένα αξιοπρεπές υλικό κάτω του συγκεκριμένου ποσού που αναφέρεται, την στιγμή που οι συμπολίτες μας, ανασαίνουν οικονομικά μέσω πλήθους “pass” μαστιζόμενοι από την ανεργία και την προσφυγιά.

Θεμιτό να παραδοθεί ένας αξιόλογος χώρος στην επόμενη περιφερειακή αρχή, λειτουργικός και φυσικά επαρκής, αλλά ακόμα πιο επιβεβλημένο είναι να δωθεί επιτέλους και η ελπίδα μέσω της εργασίας στο πολιτη της Δυτικής Μακεδονίας που θα του δώσει το δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και να κάνει πράξη τα όνειρα του.

Λόγια σταράτα λοιπόν, επειδή αφελείς δεν είστε και το γνωρίζετε καλά αυτό, καλύτερα σωπάστε και μην προκαλείτε ούτε τη νοημοσύνη αλλά ούτε και τη μνήμη των συμπολιτών μας. Τα πεπραγμένα σας κατά τη διάρκεια της διοίκησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας καταμαρτυρούν το πολιτικό σας υπόβαθρο και η κοινωνία των πολιτών δεν επιτρέπει περαιτέρω λάθη και προκλήσεις. Αντιθέτως απαιτεί το σεβασμό που δικαιούται μέσα από τις πολιτικές σας επιλογές.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: