Στάθης Κωνσταντινίδης – Πολιτική δραστηριότητα Μαρτίου 2021

By on 26/04/2021

Την 25η Μαρτίου 2021, στην διακοσιετηρίδα από την εθνική επανάσταση, είχα την τιμή να εκπροσωπήσω τη Βουλή των Ελλήνων στις εορταστικές εκδηλώσεις της Κοζάνης.

Αξιωθήκαμε και φέτος να γιορτάσουμε την Εθνική μας Επέτειο και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου. Διπλά χαρμόσυνη ημέρα για τον Ελληνισμό και τον Χριστιανισμό.

Ημέρα έναρξης του απελευθερωτικού μας αγώνα. Ημέρα ορόσημο για την Παλιγγενεσία του Έθνους. Ημέρα σύμβολο για τον ελεύθερο και ανεξάρτητο κόσμο, που εμπνεύστηκε από τις αξίες της Ελληνικής Επανάστασης.

Να κρατήσουμε ζωντανή τη μνήμη, το πνεύμα και την ομοψυχία του 1821, για να είναι το μέλλον της πατρίδας λαμπρό και ένδοξο όσο το παρελθόν της.

Χρόνια πολλά στην Ελλάδα!
Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες!

 

Δραστηριότητα στο Νομό

Επίσκεψη συνεργασίας του Βουλευτή στην ΑΝΚΟ. 
«Στην επίσκεψή μου στην ΑΝΚΟ, είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Έλενα Νάμινι, ζητήματα σχετικά με την αναδιάρθρωση και τον μετασχηματισμό της επιχείρησης σε αναπτυξιακό οργανισμό.
Σύμφωνα με το νέο θεσμικό πλαίσιο, η ΑΝΚΟ εκσυγχρονίζεται και γίνεται πιο ευέλικτη, ώστε να επιτελέσει τον πολυδιάστατο αναπτυξιακό ρόλο της, ιδίως στον παραγωγικό μετασχηματισμό της Δυτικής Μακεδονίας, στην κρίσιμη μάλιστα καμπή της Μετάβασης.
Έχουμε, πλέον, την ευθύνη να αξιοποιήσουμε ισόρροπα τις πολλές παραγωγικές δυνάμεις που διαθέτει η περιοχή μας και χάρηκα ιδιαίτερα που στο πλάνο της εταιρίας, εκτός από τη συστηματική οργάνωση και ενίσχυση των ήδη γνωστών τομέων δραστηριότητας, εντάσσονται και νέες κατευθύνσεις και πόροι τους οποίους είχαμε αφήσει μέχρι σήμερα ανεκμετάλλευτους.
Η υψηλή τεχνογνωσία και η μεγάλη εμπειρία των στελεχών της, παράλληλα με τη νέα οργανωτική δομή της επιχείρησης, αλλά και οι γνώσεις και το όραμα της νέας Διευθύνουσας Συμβούλου, αποτελούν εχέγγυα για την υλοποίηση των στόχων της. Εύχομαι κάθε επιτυχία στο νέο ξεκίνημα»
Με εκπροσώπους της ΑΕΠ Κοζάνης
Σε τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της διοίκησης και τους φίλους της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων, Κουσίδη Δημήτρη, Ζερβανταρίδη Αντώνη και τον εξαίρετο συνάδελφο Νάτσινα Στάθη, συζητήσαμε τα ζητήματα που απασχολούν τον χώρο του ποδοσφαίρου, ενόψει και της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών και δεδομένων των προβλημάτων που προκαλούν η πανδημία και οι επιπτώσεις της στις ομάδες και στους αθλητές. Είναι πραγματικά άδικο η ιστορική επιτυχία της ΑΕΠ να δοκιμάζεται σε συνθήκες που ξεπερνούν τις αθλητικές διαστάσεις και γι’ αυτό συμφωνήσαμε με τους ανθρώπους της να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια και να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα για τη στήριξη της ομάδας.
Συνεργασία με τους εκπροσώπους της εστίασης
Με τους εκπροσώπους του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης – “Ερμής”, Ιωάννη Μπασίνα, Αλέκο Βουτύρη, Θεόδωρο Γεωργιάδη και Νίκο Χατσίδη, πραγματοποιήσαμε μία αναλυτική και δημιουργική συνεργασία, μέσω τηλεδιάσκεψης, κατά την οποία συζητήσαμε για τα διάφορα μέτρα στήριξης που υλοποιήθηκαν μέχρι σήμερα και επικαιροποιήσαμε τα στοιχεία και τα αιτήματα του κλάδου, ειδικά για την περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι της εστίασης μου μετέφεραν την αγωνία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και συμφωνήσαμε να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας, για τη διεκδίκηση στοχευμένου προγράμματος ενίσχυσης για τις επιχειρήσεις του χώρου στην ΠΕ Κοζάνης αλλά και τομεακών παρεμβάσεων για τη σταδιακή επαναλειτουργία των καταστημάτων, όταν το επιτρέψουν τα  επιδημιολογικά δεδομένα.
Από την αρχή της πανδημίας έχω στενή συνεργασία με τους ανθρώπους της εστίασης και πετύχαμε μαζί την ικανοποίηση δίκαιων αιτημάτων.
Αυτό θα κάνουμε και τώρα!
Τηλεδιάσκεψη συνεργασίας των Βουλευτών και του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θόδωρο Σκυλακάκη, για την προώθηση ζητημάτων της περιοχής και την αναζήτηση πρόσθετης ενίσχυσης για τις επιχειρήσεις, λόγω των επιβλαβών συνεπειών των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων για την προστασία των πολιτών.
Τηλεδιάσκεψη με τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα.
Μια ποιοτική και ουσιαστική συζήτηση εξελίχθηκε σε τηλεδιάσκεψη συνεργασίας που πραγματοποιήθηκε, κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργού Χρήστου Σταϊκούρα, με τους εκπροσώπους των παραγωγικών κλάδων της Δυτικής Μακεδονίας. Οι επαγγελματίες διατύπωσαν τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας και τη στήριξη της αγοράς από την κυβέρνηση. Ο Υπουργός των Οικονομικών, αφού παρουσίασε αναλυτικά στοιχεία για τα εκτεταμένα προγράμματα στήριξης της οικονομίας και ειδικά για τα κονδύλια που διατέθηκαν σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες, σε κάθε νομό της Δυτικής Μακεδονίας,  άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που απασχολούν τον κάθε κλάδο, τις εμπεριστατωμένες προτάσεις των ανθρώπων της αγοράς, του επιμελητηρίου, και επανέλαβε την κυβερνητική δέσμευση να εξαντλήσει κάθε δυνατότητα στήριξης των επιχειρήσεων, ιδίως εκείνων που επλήγησαν περισσότερο από τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Στη συνάντηση που πραγματοποίησα με τους εκπροσώπους του νεοσύστατου συλλόγου λαϊκών αγορών, Ταχτσίδη Γεώργιο, Καραστάθη Ευθύμιο, Λάσιο Ζήση, Παραλούκα Βασίλειο, Αγγελίδη Νεόφυτο, Κακαλέ Οδυσσέα και Ταχτσίδου Αικατερίνα, ενημερώθηκα για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν κατά την περίοδο της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων οι παραγωγοί/πωλητές των λαϊκών αγορών, καθώς και για τις προτάσεις τους για την πλήρη επαναλειτουργία των λαϊκών με όρους ασφάλειας. Είναι γεγονός ότι η εποχικότητα των προϊόντων που εμπορεύονται οι παραγωγοί/πωλητές δημιούργησε συστημικά εμπόδια στην ένταξή τους στα μέτρα ενίσχυσης και προκάλεσε στους ανθρώπους του μόχθου σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις. Τους εξέφρασα τη συμπαράστασή μου και τη δέσμευση για την προώθηση των αιτημάτων τους.
Επίσκεψη στο Εμπόριο Εορδαίας
Στην επίσκεψή μου στην Τ.Κ. Εμπορίου, στο Μουρίκι Εορδαίας, είχα την χαρά να συναντήσω τον πρόεδρο Μπόζια Αθανάσιο και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κωτσίδη Γεώργιο, Κλιάφα Δημήτριο, Νεοφυτίδου Στεφανούλα και Τζιούμα Δημήτριο, με τους οποίους συζητήσαμε ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα και τις προτάσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής.
Επίσκεψη στη Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
Σε συνάντηση συνεργασίας με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη, συζητήσαμε τα σημαντικά τρέχοντα ζητήματα αναφορικά με την πορεία των εργασιών για τη Δίκαιη Μετάβαση και τα μεγάλα προβλήματα που προκαλούν στον τόπο μας το αυξημένο ιικό φορτίο και τα παρατεταμένα περιοριστικά μέτρα στην αγορά. Επίσης, στις συναντήσεις μου με τους Αντιπεριφερειάρχες Επιχειρηματικής Ανάπτυξης Βαβλιάρα Γιώργο, Περιφερειακής Ανάπτυξης Λυσσαρίδη Νίκο και Παιδείας & Πολιτισμού Πουταχίδου Όλγα, ενημερώθηκα για τις αναπτυξιακές δράσεις τους, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.
Με τους εκπροσώπους των λαϊκών αγορών
Συνάντηση με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εμπόρων Επαγγελματιών Πωλητών Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Δυτικής Μακεδονίας “Μέγας Αλέξανδρος” και της υπό σύσταση Πανελλήνιας Ένωσης Σωματείων Βιομηχανικών Ειδών Λαϊκών Αγορών, Γερασιμόπουλο Γεώργιο και Νεανίδη Χριστόφορο, με τη συμμετοχή του νομικού τους εκπροσώπου και εξαίρετου συναδέλφου Γκανάτσιου Αναστασίου, πραγματοποίησα στα τέλη Μαρτίου, κατά την οποία είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ για κλαδικά ζητήματα και να γίνω αποδέκτης των εμπεριστατωμένων προτάσεών τους για την καλύτερη λειτουργία των λαϊκών αγορών, ενόψει και της επικείμενης σχετικής νομοθετικής πρωτοβουλίας.

Πολιτικές συνεργασίες

«Ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης ανακοίνωσε την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής μας»
Απαντώντας σήμερα στην Ολομέλεια σε επίκαιρες ερωτήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδης, πριν από λίγο ανακοίνωσε ότι στις περιοχές με σκληρό lockdown, όπως είναι και η περιοχή μας, οι επιχειρήσεις λιανεμπορίου που παρέμειναν κλειστές την περίοδο των Χριστουγέννων θα λάβουν 3.000 ευρώ ενίσχυση. Το πρόγραμμα αναμένεται να βγει τις επόμενες ημέρες.
Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Γεωργιάδη για την ανταπόκρισή του.
Η κυβέρνηση εξαντλεί κάθε δυνατότητα για τη στήριξη των επαγγελματιών και της οικονομίας συνολικά και θα συνεχίσει να το πράττει και με νέες στοχευμένες δράσεις για όσο καιρό χρειαστεί
Συνάντηση συνεργασίας του Βουλευτή με τον Υπουργό  Εθνικής Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο
Στην πρόσφατη επίσκεψή μου στον Υπουργό Εθνικής Άμυνας,  Νίκο Παναγιωτόπουλο, τον ενημέρωσα για τις διαστάσεις και το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η υπόθεση της Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης της Δυτικής Μακεδονίας και ζήτησα και τη δική του συμβολή στο μεγάλο εγχείρημα του παραγωγικού μετασχηματισμού της περιοχής μας.
Αναφορικά με το θέμα της αξιοποίησης των στρατοπέδων, ο κύριος Υπουργός εξέφρασε την πρόθεσή του για την αξιολόγηση και αποδοχή βιώσιμων προτάσεων.
Δεδομένου ότι τα στρατόπεδα, κατά κανόνα, διαθέτουν επαρκείς υποδομές και δίκτυα, και κατά συνέπεια προσφέρονται ως υποδοχείς επενδύσεων και ανάπτυξης, ενόψει και της εκπόνησης των νέων Πολεοδομικών Σχεδίων, ζήτησα από τον κ. Περιφερειάρχη και από τους κ. Δημάρχους της Π.Ε. Κοζάνης ενημέρωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκονται οι σχετικές προτάσεις τους.
Ειδικά για το στρατόπεδο των “Μακεδονομάχων” στην Κοζάνη,  πιστεύω ότι, με μία ολοκληρωμένη πρόταση, μπορεί να δώσει τεράστια αναπτυξιακή ώθηση στην περιοχή και γι’ αυτό πρέπει να μελετήσουμε όλες τις δυνατότητες αξιοποίησής του, ακόμα και με τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού τομέα (ΣΔΙΤ).
Περαιτέρω, από τον κ. Υπουργό ζήτησα να ερευνήσει, σε συνεργασία με τον συντονιστή ΣΔΑΜ κ. Μουσουρούλη, την πιθανότητα εγκατάστασης στην Π.Ε. Κοζάνης κάποιας διαδικασίας παραγωγής ή συντήρησης υλικών ή μέσων προοριζόμενων για το στρατό, δεδομένης της τεράστιας εμπειρίας, του δυναμικού και του εξοπλισμού που διαθέτει η περιοχή μας στον τομέα της μηχανολογίας, καθώς και των συναφών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, ενόψει και των συνεργασιών που συνάπτει το ΥΕΘΑ με άλλες χώρες για τη συμπαραγωγή εξοπλισμών, αμυντικών μέσων και συστημάτων.

Κοινοβουλευτική δραστηριότητα – ομιλίες

Ευχαριστήρια επιστολή του βουλευτή προς τον Διοικητή της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλή
Μετά από τις με αριθμούς πρωτ. 77678/21.7.2020 και 8.12.2020 επιστολές μου με θέμα «Αναγνώριση ανδραγαθίας εργαζομένων στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης» και αφού εξελίχθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σε απάντηση της πρότασής μου, «για την αναγνώριση ανδραγαθίας στους εργαζόμενους στη Δ.Ο.Υ. Κοζάνης για την εξαιρετική κοινωνική δράση που επέδειξαν στο πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα περιστατικό βιαιότητας που συγκλόνισε το πανελλήνιο»,  με την από 17.2.2021 απάντηση του Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γεωργίου Πιτσιλή, η οποία μου κοινοποιήθηκε, αναγνωρίζεται ότι η αξιέπαινη συμπεριφορά των υπαλλήλων που προσέτρεξαν σε βοήθεια των συναδέλφων τους για τον αφοπλισμό του δράστη αποτελεί υπόδειγμα ήθους και αλληλεγγύης. Περαιτέρω, η αυτόβουλη υπέρβαση της υπηρεσιακής υποχρέωσης αναγνωρίζεται ως πράξη ανδραγαθίας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διοικητή κ. Πιτσιλή και την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου  Οικονομικών, τον Υπουργό Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλο, για την επίδειξη ενδιαφέροντος από την πρώτη ημέρα και τη συμπαράσταση στα θύματα της βίαιης επίθεσης και στους άλλους εργαζόμενους της Δ.Ο.Υ. Κοζάνης που βίωσαν τις δραματικές εκείνες περιστάσεις. Επιπλέον της ηθικής αναγνώρισης, η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την προβλεπόμενη θεσμική αποκατάσταση τους, ιδίως απέναντι στην οικογένεια του εκλιπόντος, στην οποία εκφράζω τα θερμά συλλυπητήριά μου.
Εισήγηση του Βουλευτή στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Υποδομών και Μεταφορών «Εκσυγχρονισμός, απλοποίηση και αναμόρφωση του ρυθμιστικού πλαισίου των δημοσίων συμβάσεων, ειδικότερες ρυθμίσεις προμηθειών στους τομείς της άμυνας και της ασφάλειας και άλλες διατάξεις για την ανάπτυξη και τις υποδομές».
Εισήγηση του Βουλευτή στην Ολομέλεια της Βουλής στο Σ/Ν του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας  με τίτλο «Κύρωση Επενδυτικής Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΥ” και συναφείς διατάξεις».
Εισήγηση του Βουλευτή Στάθη Κωνσταντινίδη στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Δικαιοσύνης  με τίτλο «Εφαρμογή διατάξεων του Κανονισμού (ΕΕ) 2017/1939 του Συμβουλίου της 12ης Οκτωβρίου 2017 σχετικά με την εφαρμογή ενισχυμένης συνεργασίας για τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, ρυθμίσεις για τη λειτουργία των δικαστηρίων και άλλες διατάξεις».
Εισήγηση του Βουλευτή στην Ολομέλεια της Βουλής στη συζήτηση του σ/ν του Υπουργείου Οικονομικών με τίτλο «Κύρωση Σύμβασης Διανομής Ακινήτου – Σύστασης Δικαιώματος Επιφανείας Ακινήτου Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά και ρύθμιση συναφών θεμάτων».

Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις

Ερώτηση του βουλευτή προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη σχετικά με τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν για τους επαγγελματίες που νόσησαν από τον κορωνοϊό και αποδεδειγμένα έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους για το λόγο αυτό.
Ερώτηση του βουλευτή προς τους Υπουργούς Οικονομικών κ. Σταϊκούρα και Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Γεωργιάδη σχετικά με τα μέτρα που προτίθενται να λάβουν για τη στήριξη των σχολών οδηγών και με ποιες προϋποθέσεις θα εκκινήσει η ασφαλής λειτουργία τους.

Συνεντεύξεις – Άρθρα

Στο WEST CHANNEL με τον δημοσιογράφο Δημήτρη Βακρατσά για θέματα της πολιτικής επικαιρότητας
Με την Κατερίνα Μαρκοπούλου στις ειδήσεις του Flash TV συζητήσαμε θέματα της επικαιρότητας της περιοχής μας.
Το όριο δεν είναι ο νόμος είναι οι ζωές μας
Ραδιοφωνική συνέντευξή μου στην ΕΡΤ με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Αμαραντίδου
Αγαπητές φίλες και φίλοι,
➡️ Βγήκε σήμερα στη δημοσιότητα η πρόσκληση για ακόμα ένα πρόγραμμα στήριξης για την περιοχή μας. Οι εκπρόσωποι του νομού ζητάμε την ενίσχυση όλων των κλάδων και όλων των επαγγελματιών.
➡️ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου και σε κομμωτήρια και κέντρα περιποίησης νυχιών. Δηλαδή, σε δραστηριότητες που σε κάποιες περιοχές της χώρας, την περίοδο των Χριστουγέννων ήταν σε αυστηρότερο καθεστώς περιορισμών σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα.
➡️ Υπάρχουν κι άλλοι κλάδοι με εξίσου σημαντικές επιπτώσεις και όπως έχουμε ενημερωθεί, θα υπάρξουν και νέα προγράμματα.
Κατανοούμε τις ανάγκες όλων των επαγγελματιών και φυσικά δεν επαναπαυόμαστε με τη στήριξη κάποιου ή κάποιων τομέων της δραστηριότητας.
➡️ Εσείς γνωρίζετε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και μας τροφοδοτείτε με τα επιχειρήματα και για άλλες δίκαιες διεκδικήσεις.
📍Ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχει παρέμβαση που να μπορεί να απαντήσει σε όλα τα προβλήματα που δημιούργησε, που συνεχίζει να προκαλεί και που τελικά θ’ αφήσει πίσω της αυτή η πρωτοφανής κατάσταση που σαρώνει όλον τον κόσμο. Όσο και να προσπαθήσει κάποιος να διαμορφώσει το πλαίσιο μίας διαδικασίας, πάντα θα υπάρχουν κενά.
✅Σημασία έχει να καταλήξουμε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αυτό μπορεί να συμβεί με δέσμη μέτρων για όλη την κοινωνία.
📍 Κανένα πρόγραμμα δεν θα θεραπεύσει όλη την έκταση των ζημιών που ο κάθε κλάδος υφίσταται.
✅ Γι’ αυτό, η καλύτερη στήριξη του τόπου μας και του κάθε επαγγέλματος, είναι να μείνει ο καθένας από εμάς πολύ συνεπής στα μέτρα προστασίας. Το όριο δεν είναι ο νόμος, είναι οι ζωές μας. Δεν είναι ζήτημα ευθύνης, είναι ζήτημα αυτοπροστασίας.
✅Συνεπώς, όχι μόνο στην εργασία μας αλλά παντού, πρέπει να περιορίσουμε στο ελάχιστο τον κίνδυνο να νοσήσουμε ή να μεταδώσουμε άθελά μας την ασθένεια.
🔵Το εμβολιαστικό πρόγραμμα πάει καλά, καλύτερα από πολλές ευρωπαϊκές χώρες και πρέπει να βοηθήσουμε όλοι για να χτιστεί τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και στις μεταλλάξεις του.
🔵Πλέον, ο στόχος για την οριστική ΕΞΟΔΟ από την υγειονομική κρίση δεν είναι απλά ορατός, είναι κοντινός.
🔵Μέχρι τότε, δεν υπάρχει κανένα μέτρο που να μπορεί να προσφέρει σε έναν επαγγελματία, στον τόπο και στη χώρα, περισσότερα απ’ ό,τι μια μέρα γρηγορότερα προς την #ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Μπορείτε να δείτε το άρθρο μου στο THEPRESIDENT.GR στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://www.thepresident.gr/2021/03/10/tzengka-grafei-o-stathis-konstantinidis/?fbclid=IwAR0pAcHH7SAQ71I3FxlxiZceN0a2GuwajBL6EVglWZuowsVedrCfXb9jnuk
Στη Μακεδονία μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο μου: Τα ρίσκα της πλατείας
“Στην κορύφωση της υγειονομικής κρίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ δε μπόρεσε να τιθασεύσει το αντιπολιτευτικό του μένος. Κινήθηκε στην υπερβολή. Αμφισβητούσε τα μέτρα στήριξης και επιδιδόταν σε πλειοδοσία”
https://www.makthes.gr/ta-riska-tis-platias-369918?fbclid=IwAR3-kn24C5PbF2p3a7dGHzMiw1aE–ITlF3YtZVV_jPQ8sXhsLgYlIw7Mi4
Ραδιοφωνική συνέντευξή μου στην ΕΡΤ, με τον δημοσιογράφο Θάνο Σιαφάκα
Εάν δεν βλέπετε σωστά αυτό το email πατήστε εδώ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: