Σπάρτακος: Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 3/3

By on 26/02/2021

Η ζωή μέσα σε 5’ 

Πολλές είναι οι δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί στο πλαίσιο της διαχρονικής συνεργασίας του Σωματείου ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ με τον Τομέα Ασφάλειας Εργασίας (ΤΑΕ) του ΛΚΔΜ.

Σεμινάρια, ενημερωτικές συναντήσεις, επικοινωνία υλικού επί ζητημάτων υγείας και ασφάλειας, συζητήσεις επί θεμάτων που θέτουν οι εργαζόμενοι, είναι μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά δείγματα των δράσεων που έχουν από κοινού αναπτυχθεί ανάμεσα στα δύο μέρη.

Αυτή τη φορά, με τη συνδρομή και αιγίδα του Τομέα Ασφάλειας Εργασίας (ΤΑΕ) ΛΚΔΜ, το Σωματείο ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨ θα πραγματοποιήσει μία ακόμα εκδήλωση εθελοντικής αιμοδοσίας, προς επίρρωση της εθελοντικής προσφοράς εν μέσω πανδημίας.

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 στο Νότιο Πεδίο (από τις 9.00 π.μ ως 13.30) με την συνδρομή του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Η πανδημία δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, να βάζει φρένο στην προσφορά αίματος. Το αντίθετο. Θα πρέπει να την ενισχύει, να την επιταχύνει ώστε οι αυξημένες ανάγκες να είναι αντιμετωπίσιμες.

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή.

Ας μην μείνουμε απαθείς σε μια πρόσκληση, η οποία αύριο ή μεθαύριο μπορεί να αφορά εμάς τους ιδίους .

 

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ !

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: