Σε δύο σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα στη Θεσσαλονίκη ο Γιάννης Κορεντσίδης!

By on 15/04/2019

“Στόχος μας, να είμαστε παρόντες σε μεγάλα γεγονότα και αξιόλογες δράσεις, όπου μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα να καλλιεργήσουμε περαιτέρω σημαντικές γνωριμίες για να αναδείξουμε και να προωθήσουμε την περιοχή μας, που έχει τεράστιες προοπτικές, σε κάθε τομέα”.

 

Στην “SPORTEXPΟ” που απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς. Σημαντικός σταθμός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη της άθλησης για άτομα με αναπηρία με σκοπό την άρση των κοινωνικών αποκλεισμών.

 

Και στην “FRESKON”, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποίησε η Υφυπουργός Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Ολυμπία Τελιγιορίδου, μία έκθεση που αποτελεί σημείο συνάντησης Περιφερειών της χώρας μας με τα τοπικά τους προϊόντα, παραγωγών, ομίλων του διεθνούς λιανεμπορίου, αλλά και εγχώριων και ξένων διακινητών φρέσκων φρούτων και λαχανικών.

 

Ο Γιάννης Κορεντσίδης είχε σημαντικές επαφές, συναντήσεις και συζητήσεις με τον Πρόεδρο της ΔΕΘ, Τάσο Τζήκα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΘ, Κυριάκο Ποζρικίδη, τον Πρόεδρο του Ελληνοπολωνικού Επιμελητηρίου, πολιτικούς και αθλητικούς παράγοντες.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: