Σεμινάριο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης: «Οι Δημόσιες Σχέσεις στην Ψηφιακή Εποχή»

By on 18/10/2021

2/11 – 14/12, Τρίτη & Πέμπτη, 18.30-21.00, Online Live Sessions – 33 ώρες

Νέο online πρόγραμμα για τους επαγγελματίες της Επικοινωνίας & των Δημοσίων Σχέσεων, από την Ελληνοαμερικανική Ένωση (ΚΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.2).

Στην ψηφιακή εποχή η διαχείριση της δημόσιας εικόνας ενός οργανισμού προσφέρει νέες ευκαιρίες για την ενδυνάμωση των σχέσεων με το κοινό αλλά εγκυμονεί και νέους κινδύνους. 

Το πρόγραμμα σας προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και τα εργαλεία που χρειάζεστε προκειμένου να διαχειρίζεστε με επιτυχία την εταιρική εικόνα και την εταιρική φήμη,  την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τη σχέση του οργανισμού με τα ΜΜΕ (παραδοσιακά και ψηφιακά) και πιθανές κρίσεις που μπορεί να προκύψουν.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Στελέχη δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας που θέλουν να επικαιροποιήσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο, και σε απόφοιτους σχολών του αντικειμένου. 

Κύρια Εισηγήτρια: Αθηνά Φραδέλου, Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, Strategy Communication Officer, ΚΕΔΙΒΙΜ ΕΚΠΑ (Learn INN ΕΚΠΑ)

Επίκουρος ομιλητής: Παναγιώτης Κακολύρης, Σύμβουλος Στρατηγικής Επικοινωνίας, Επικεφαλής Ερευνητικού Προγράμματος “Πολιτικό & Εκλογικό Παρατηρήριο”, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Research Associate.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες εδώ. 

Ελληνοαμερικανική Ένωση,
210-3680064, [email protected]
https://www.hau.gr/el-gr/training

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: