Πτολεμαΐδα: Μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

By on 04/04/2011

ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΜε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου,στις 2 Απριλίου,  το Δημοτικό Παιδικό Θεατρικό Εργαστήριο του Δήμου Εορδαίας διοργάνωσε μια διαφορετική βιβλιοπαρουσίαση με τη βοήθεια της θεατρικής ομάδας ενηλίκων που πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.


Ήταν μια αλλιώτικη βιβλιοπαρουσίαση, αφού οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το βιβλίο με τίτλο «Το μυστικό της βασιλοπούλας» μέσα από δημιουργικά παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα.

«Στόχος μας είναι να φέρουμε κοντά το γονιό προς το παιδί, διαβάζοντας μαζί παιδικό βιβλίο» διευκρίνισε η συγγραφέας του έργου, Φωτεινή Βασιλείου.

Το βιβλίο επεξεργάστηκε δραματουργικά η υπεύθυνη του ΔΗΠΑΙΘΕ, Μάρθα Μαυρίδου, που μαζί με την ομάδα ενηλίκων δημιούργησαν αυτή τη διαφορετική παράσταση

.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία συνεχάρη τους υπεύθυνους της παρουσίασης που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή τα παιδιά, συμμετέχοντας στη αποκάλυψη του περιεχομένου του βιβλίου.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: