Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

By on 15/04/2019

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

α) Τις διατάξεις του άρθρου 175,176 (όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 5 του Ν. 4071/2012) και 177 του Νόμου 3852/10.

β) Την αριθμ.55/17 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας.

γ) Την ανάγκη συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής).

ΚΑΛΕΙ

Τους Περιφερειακούς Συμβούλους, μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

  1. Αντωνιάδη Γεώργιο

  2. Κούσκουρα Αμαλία

  3. Στεργιούλη Παναγιώτη

  4. Δασκαλόπουλος Αντώνιος

  5. Γιάτσιο Ιωάννη

  6. Σαββόπουλο Δημήτριο

Σε συνεδρίαση την Τετάρτη 17/04/2019 και ώρα 11:00 στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), για την ανάγκη λήψης αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων:

  1. Έγκριση πρακτικού προηγούμενης συνεδρίασης.

  2. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Αντιπλημμυρική προστασία της επαρχιακής οδού Βελβεντό-Καταφύγι στη διασταύρωση προς τον οικισμό του Παλαιογράτσανου».

  3. Έγκριση πρακτικού αξιολόγησης προσφορών του έργου «Αποκατάσταση οδού πρόσβασης προς το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης».

  4. 1η Παράταση προθεσμίας του έργου: Διαγράμμιση κόμβων στο επ. Οδικό δίκτυο και οριογραμμών επ. Οδού προς Κλεισούρα και Άργος Ορεστικό» αναδόχου Κωνσταντοπούλου Δήμητρας

  5. Προγραμματισμός δαπάνης υπερωριών και μετακινήσεων εντός και εκτός έδρας Μαΐου 2019

  6. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια επάθλων (κύπελλα, μετάλλια), στα πλαίσια συνδιοργάνωσης διασυλλογικών κωπηλατικών αγώνων του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.

  7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης συμπληρωματικής χρηματοδότησης για το έργο «Κατεπείγουσα ανάγκη αποκατάστασης μεταβατικού επιχώματος στο 32ο km της Ε.Ο. 3 Φλώρινας Κοζάνης (νέο τμήμα)».

  8. Έγκριση διάθεσης πίστωσης για το έργο «Ανακατασκευή εξωτερικής σκάλας εισόδου κτιρίου Π.Ε. Κοζάνης.

  9. Έγκριση ή μη της τροποποίησης της Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και των ΕΛΤΑ Α.Ε. για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών της Π.Ε. Φλώρινας 2018-2019, όσον αφορά τα τεμάχια του Πίνακα Αλληλογραφίας Εσωτερικού, χωρίς αλλαγή του συμβατικού ποσού.

  10. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ενός (1) DRUM εκτυπωτή τύπου SAMSUNGHP MLTR116, SEE BLACK για τις ανάγκες του Γραφείου Μείζονος αντιπολίτευσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΕΔΡΑ).

  11. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας στα πλαίσια πραγματοποίησης εκδήλωσης για την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων.

  12. Έγκριση ή μη του από 08/04/2019 πρακτικού του Συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση τιμής σε ευρώ, για την προμήθεια γραφικής, μηχανογραφικής ύλης και φωτοτυπικού χαρτιού για τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς για το έτος 2019, ποσού 52.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.)

  13. Έγκριση Δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την τροποποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας των υπηρεσιών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και των υπηρεσιών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- Έδρας (περ. α, παρ. 2 άρθρου 132 ν. 4412/16)

  14. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών φαρμακείου για τον εξοπλισμό των υπηρεσιακών οχημάτων του αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

  15. Έγκριση ή μη της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης και της κατακύρωσης της ανάθεσης Ηχοληψίας-Φωτισμού, στα πλαίσια της θεατρικής παράστασης με τίτλο «Μουσική και Μυστήριο στον Αέρα», της ομάδας Αγγλικής Λογοτεχνίας και Τέχνης του 1ου ΓΕΛ Φλώρινας, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Απριλίου 2019 στην αίθουσα « Θεόδωρος Αγγελόπουλος», στο Πολιτιστικό Κέντρο Φλώρινας.

  16. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας για την διαμονή συγγραφέων στα πλαίσια πραγματοποίησης προγράμματος Φιλαναγνωσίας με θέμα « Η Φαντασία πάει σχολείο» στην Π.Ε. Καστοριάς.

  17. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών ένδυσης και υπόδησης για τις ανάγκες της Δ/νσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Κοζάνης.

  18. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.)

  19. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια πυροσβεστήρων για τις ανάγκες της Π.Ε. Καστοριάς.

  20. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια και τοποθέτηση κλιματιστικής μονάδας (και απεγκατάσταση της παλιάς) για τις ανάγκες του Τμήματος Κτηνιατρικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

  21. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την επισκευή των καθισμάτων των μηχανημάτων έργου και των φορτηγών οχημάτων του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

  22. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια έντυπου υλικού (κατασκευή αυτοκόλλητων για τις αψίδες εκκίνησης και τερματισμού για τα αυτοκίνητα, διάφορα σήματα, αφίσες, εκτύπωση πινακίδων, μπάνερ), στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του 7ου «RALLY GREECE OFFROAD» με την Π.Ε. Καστοριάς.

  23. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια επάθλων διακριθέντων (κύπελλα, μετάλλια, αναμνηστικές πλακέτες) στα πλαίσια συνδιοργάνωσης του 7ου «RALLY GREECE OFFROAD» με την Π.Ε. Καστοριάς.

  24. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την επισκευή και συντήρηση του αρ. ΚΗΙ 4404 υπηρεσιακού οχήματος της Π.Ε. Καστοριάς.

  25. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης πρόσβασης στην ιστοσελίδα της Δήμος ΝΕΤ για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικού ΠΔΜ

  26. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη συντήρηση-επισκευή φωτοτυπικού μηχανήματος για τις ανάγκες της Δ/νσης Οικονομικού Π.Δ.Μ.

  27. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την επισκευή και συντήρηση των υπηρεσιακών οχημάτων της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

  28. Έγκριση Δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για την τροποποίηση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών καθαριότητας των υπηρεσιών αρμοδιότητας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης και των υπηρεσιών αρμοδιότητας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Έδρας, λόγω αύξησης κατώτατου μισθού και κατώτατου ημερομισθίου.

  29. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια σφραγίδων για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

  30. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (υπόδηση) για τις ανάγκες του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

  31. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την αντικατάσταση κουφωμάτων (προμήθεια και τοποθέτηση) στις εγκαταστάσεις του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς.

  32. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την παράθεση γεύματος επίσημων καλεσμένων (δείπνο) στα πλαίσια πραγματοποίησης εκδήλωσης για την 100η επέτειο της γενοκτονίας των Ποντίων.

  33. Έγκριση επιδομάτων ΙΙ για μαθητές που μεταφέρονται με ευθύνη εκείνων που έχουν τη γονική μέριμνα για το σχολικό έτος 2018-2019 για την Π.Ε. Κοζάνης.

  34. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ.-Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

  35. Έγκριση Δαπάνης και απευθείας ανάθεση.

  36. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια ειδών ατομικής προστασίας (ένδυση) για τις ανάγκες του Αμαξοστασίου της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

  37. Έγκριση δαπανών-διάθεση πίστωσης και έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).

  38. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Π.Δ.Μ.-Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας.

  39. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την κάλυψη δαπανών εστίασης στα πλαίσια πραγματοποίησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΚΠΕ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.

  40. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την βιβλιοδεσία τευχών αναδασμών ανάλογα με τις ανάγκες του Τμήματος Τοπογραφικής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Καστοριάς.

  41. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την κάλυψη δαπανών εστίασης (παράθεση δείπνου) στα πλαίσια πραγματοποίησης εκπαιδευτικού σεμιναρίου του ΚΠΕ Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς.

  42. Έγκριση δαπανών έτους 2019.

  43. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια λογισμικού Windows και Office για τις ανάγκες της Π.Ε. Καστοριάς για το έτος 2019.

  44. Έγκριση δαπανών.

  45. Έγκριση ή μη της κατακύρωσης σε ανάδοχο της προμήθειας ψυχρής ασφάλτου για την επούλωση λάκκων στο εθνικό-επαρχιακό οδικό δίκτυο του Ν. Φλώρινας έτους 2019.

  46. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης προμήθειας υλικών του αποχιονιστικού ΜΕ 90763.

  47. Έγκριση δαπανών και διάθεση πίστωσης Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας (Π.Δ.Μ.).

  48. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης εργασίας του αποχιονιστικού ΜΕ 90763.

  49. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για τη μουσική κάλυψη στα πλαίσια συνδιοργάνωσης πολιτιστικών εκδηλώσεων του Πολιτιστικού-Επιμορφωτικού Συλλόγου Πτελέας « Άγιος Νικόλαος» με την Π.Ε. Καστοριάς.

  50. Έγκριση του 2ου πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού και κατακύρωση της ανάθεσης σύμβασης στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας της δευτερεύουσας Επαρχιακής Οδού Ε.Ο. Κοζάνης-Λάρισας προς Λιβαδερό έως όρια Π.Ε. Λάρισας.

  51. Παροχή Εντολής και Πληρεξουσιότητας εκπροσώπησης της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

  52. Έγκριση ή μη της απευθείας ανάθεσης για ειδική έγχρωμη βιβλιοδεσία πρακτικού Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Κοζάνης.

  53. Έγκριση ή μη απευθείας ανάθεσης για την αλλαγή ελαστικών οχημάτων αρμοδιότητας Δ/νσης Διοίκησης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

  54. Έγκριση δαπανών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  55. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.

  56. Έγκριση παραλαβής του αντικειμένου των συμβάσεων παροχής υπηρεσιών.

  57. Έγκριση απευθείας ανάθεσης για την προμήθεια γενικού ρελέ τροφοδοτικού πίνακα ανελκυστήρα του κτιρίου Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ΖΕΠ Κοζάνης.

  58. Έγκριση ή μη των ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ Ι & ΙΙ αποσφράγισης και αξιολόγησης των προσφορών (Δικαιολογητικά Συμμετοχής – Τεχνική Προσφορά & Οικονομικών Προσφορών) του ανοιχτού διεθνούς διαγωνισμού «Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019» του Επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (Αρ. Διακήρυξης 06/2019).

  59. Έγκριση ή μη της κατακύρωσης σε αναδόχους της προμήθειας τσουρεκιών και λαμπάδων που θα διατεθούν σε ιδρύματα και λοιπά κέντρα του Ν. Φλώρινας ενόψει των εορτών του Πάσχα.

  60. Έγκριση Δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κρανιδίων, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν 28 & 29 Απριλίου 2019.

  61. Έγκριση Δαπάνης, για τη συνδιοργάνωση της Π.Δ.Μ. με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μηλιάς, στην εκδήλωση αναβίωσης του εθίμου: «Διπλός Χορός», που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου 2019.

  62. Έγκριση δαπάνης.
  63. Έγκριση αποτελέσματος του 1ου πρακτικού διεξαγωγής ανοιχτής ηλεκτρονικής διαδικασίας και ανάθεση στον μειοδότη-προσωρινό ανάδοχο για το έργο «Επισκευή και συντήρηση Επαρχιακού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Κοζάνης από διασταύρωση Εθνικής Οδού (20) προς Παλαιόκαστρο-Δαφνερό-όρια Π.Ε. Γρεβενών».

Σημ.: Τα τακτικά μέλη παρακαλούνται να ενημερώσουν εγκαίρως τη γραμματεία σε περίπτωση κωλύματος συμμετοχής τους (τηλ. 2461351568-205).

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ.

Ηλίας Π. Κάτανας

Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών

Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: