Πρόσκληση σε Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας

By on 27/01/2023
περιφερεια

Έχοντας υπόψη :

  1. Tις διατάξεις του άρθρου 167 του Νόμου 3852/10 “Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης όπως ισχύει, 
  2. Τις διατάξεις του άρθρου 78 του Νόμου 4954/2022 – ΦΕΚ 136 Α/ 9-7-2022 

 

Σας καλούμε σε συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας  e:presence.gov.gr)  , η οποία θα πραγματοποιηθεί την 27η Ιανουαρίου 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 16:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), με θέματα :

 

1: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Άργους Όρεστικού για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Άργους Ορεστικού – Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 5.175.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

 

2: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Νεστορίου για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Νεστορίου – Β’ ΦΑΣΗ», προϋπολογισμού 2.900.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς, κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

 

3: Έγκριση σύναψης, σχεδίου και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο σχέδιο όρων Π.Σ. το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης), μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας – Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και του Δήμου Καστοριάς για την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης και υλοποίηση του έργου με τίτλο: «Υποδομές για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε Καστοριάς – Δήμος Καστοριάς – Β’ ΦΑΣΗ»  προϋπολογισμού: 7.320.000,00 € με Φ.Π.Α.

Εισηγήτρια : η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη.

 

4: Έγκριση εξειδίκευσης δράσεων ετήσιου προγράμματος Τουριστικής Προβολής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για το έτος 2023 και παρουσίαση απολογισμού δράσεων τουριστικής προβολής έτους 2022.

Εισηγητής : ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ.Γεώργιος Κασαπίδης.

 

5: Λήψη απόφασης σχετικά με τις βελτιωτικές προτάσεις επί της ισχύουσας νομοθεσίας για σταθμούς ΑΠΕ.

Εισηγητής : ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Μετάβασης, Πράσινου Μετασχηματισμού, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Καινοτομίας, κ. Στέργιος Κιάνας.

 

Η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

 

Καλλιόπη Κυριακίδου – Τσιάγγου

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: