Πολιτικη δραστηριοτητα ΚΚΕ και υποψηφίων του απο 11 έως 19 Μάη

By on 10/05/2019
κκε

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης οι ΚΟ της Δυτικής Μακεδονίας  του ΚΚΕ,  ενόψει των εκλογών στις 26 Μαΐου, θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω συγκεντρώσεις-ομιλίες :

Σάββατο 11/5

στο Ξινό Νερό της  Φλώρινας, στο Καφενείο του Σαμαρά, στις 11 πμ, θα μιλήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας,υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Κυριακή 12/5

Στις 7 μμ, στην πλατεία Μακεδονομάχων  Καστοριάς θα γίνει συγκέντρωση όπου θα μιλήσουν, ο Ελισσαίος Βαγενάς μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα κάνουν παρεμβάσεις ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας ,υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα Κουζιάκη μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και ο Τίγκας Γιώργος στέλεχος του κόμματος , υποψήφιος Δήμαρχος Καστοριάς με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις 12 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Δεσκάτης Γρεβενών θα μιλήσουν σε συγκέντρωση, ο Θανάσης Χαστάς Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Τίνα  Κουζιάκη  μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής.

Σάββατο 18/5

Στην κεντρική πλατεία Πτολεμαίδας , στις 7 μμ, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση και η Αντωνία Χόλμπα, στέλεχος του κόμματος , υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Κυριακή 19/5

Στις 7 μμ στον πεζόδρομο Κοζάνης, θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος , μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ , υποψήφιος Ευρωβουλευτής και θα χαιρετήσουν ο Θανάσης Χαστάς , Γραμματέας της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση ,η Τίνα  Κουζιάκη  μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας υποψήφια Ευρωβουλευτής  και ο Νόντας Στολτίδης μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Μακεδονίας, υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

Στις 8μμ στην κεντρική πλατεία Φλώρινας θα μιλήσει σε συγκέντρωση ο Λεωνίδας Στολτίδης, στέλεχος του ΚΚΕ, υποψήφιος ευρωβουλευτής και η Μιμίκα Ναλπαντίδου στέλεχος του κόμματος, υποψήφια Δήμαρχος Φλώρινας.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: