Περιοδεία του Βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση

By on 02/07/2020

Περιοδεία στην περιφέρεια του, το Νομό Γρεβενών πραγματοποίησε ο Βουλευτής Ανδρέας Πάτσης κατά τις προηγούμενες ημέρες. Ο κ. Πάτσης επισκέφτηκε τις κοινότητες Σπήλαιο, Περιβόλι, Αβδέλλα, Σαμαρίνα, Πηγαδίτσα, Κηπουρειό, Κρανιά, Ταξιάρχη, Κιβωτό, Σειρήνι, Πρόσβορρο, Αλατόπετρα, Πανόραμα, Σμίξη, Μηλιά, Ροδιά και Αμυγδαλιές. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του ο κ. Πάτσης είχε συναντήσεις με τους Προέδρους των κοινοτήτων, ενώ συνομίλησε και αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους για τα θέματα που τους απασχολούν.

Στον Ταξιάρχη ο Πρόεδρος και οι κάτοικοι της κοινότητας ευχαρίστησαν θερμά τον Βουλευτή για τις συντονισμένες ενέργειες του στην έγκριση της χρηματοδότησης για τις εργασίες αποκατάστασης της Ιεράς Μονής Παμμεγίστων Ταξιαρχών, που πλέον έχουν περάσει στη φάση της υλοποίησης με την εκταμίευση της πρώτης δόσης.  

Αντίστοιχα, οι κάτοικοι στις Αμυγδαλιές υποδέχτηκαν τον Βουλευτή με μεγάλη χαρά και δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για την άμεση κινητοποίησή του αναφορικά με το θέμα της εξεύρεσης λύσης για την ειδική εποχική άδεια υπαίθριας πώλησης που αιτούνται εδώ και χρόνια οι κερασοπαραγωγοί του χωριού. 

This slideshow requires JavaScript.

Στη Μηλιά συζητήθηκε διεξοδικά η προοπτική αναβάθμισης του Παλαιοντολογικού Μουσείου και οι σημαντικές πρωτοβουλίες που έχει αναπτύξει ο Βουλευτής προς αυτή την κατεύθυνση και οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται το προσεχές διάστημα. 

Στο Πανόραμα οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τον Βουλευτή για την παρέμβασή του να μην εγκατασταθούν μετανάστες σε κλειστό ξενοδοχείο του χωριού και δήλωσαν τη στήριξή τους στις προτάσεις του Βουλευτή για τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος στα Γρεβενά. 

Αντίστοιχες εκτενείς συζητήσεις είχε ο Βουλευτής και στη Σαμαρίνα, όπου οι κάτοικοι εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από την εγκατάσταση μεταναστών στην περιοχή τους.   

Στην Κιβωτό ο Πρόεδρος της κοινότητας έκανε ειδική αναφορά στο ζήτημα του εργόσημου για τους εποχικούς εργάτες και για τη σημαντική βοήθεια του Βουλευτή στην επίλυση αυτού του ζητήματος από την πρώτη στιγμή της εκλογής του.  

Τις επόμενες ημέρες αναμένονται αρκετές πρωτοβουλίες από την πλευρά του Βουλευτή, κ. Ανδρέα Πάτση  με αφορμή τα όσα άκουσε και συζήτησε με τους συμπολίτες του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του. 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: