giapraki.com

Περιοδεία στις πλημμυρισμένες περιοχές του κάμπου της Δυτικής Εορδαίας του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης

Τις πλημμυρισμένες περιοχές του κάμπου της Δυτικής Εορδαίας επισκέφτηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης συνοδευόμενος από τους έμπειρους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κοζάνης Απόστολο Στάμο και Βάγια Στωϊκού.

Σε όλη τη διαδρομή ο κ. Τσιούμαρης βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον Διευθυντή των Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστα Γρίβα για τον συντονισμό της υπηρεσίας αλλά και των μηχανημάτων και στα άλλα σημεία του Νομού που επλήγησαν (περιοχή Καραγιαννίων), ενώ από σήμερα θα σταλούν συμπληρωματικά μηχανήματα που θα ανακουφίσουν άμεσα τις πληγείσες περιοχές από τις πλημμύρες ενώ θα δοθεί άμεση προτεραιότητα στην επίσπευση των μελετών που θα δώσουν οριστική λύση στα προβλήματα του κάμπου της Εορδαίας που για δεύτερη φορά πλήττεται από τις θεομηνίες του καλοκαιριού.

Τέλος, ο κ. Τσιούμαρης ανέφερε στους προέδρους για μια ακόμη φορά πως υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα στον τομέα της αντιπλημμυρικής προστασίας που η νέα Περιφερειακή αρχή έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα για την αντιμετώπισή τους όπως:

Exit mobile version