Παρουσίαση του παραμυθιού «Παίξε Μπάλα» του Θοδωρή Ζαγοράκη

By on 05/11/2019

Με ιδιαίτερη χαρά και σας ενημερώνουμε ότι στις 10 Νοεμβρίου 2019 θα βρίσκεται στην πόλη μας ο παλαίμαχος Διεθνής ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης μαζί με την οικογένεια του.

Αφορμή το παραμύθι του «Παίξε Μπάλα». Πρόκειται για μία ιστορία αυτοβιογραφική που αναφέρεται στην πορεία ενός αγοριού από τις αλάνες του χωριού μέχρι τα μεγάλα γήπεδα της Ευρώπης. Ένα παραμύθι που εστιάζει στην αξία της επιμονής, σκληρής προσπάθειας, των υψηλών στόχων που μόνο μέσα από την ομαδικότητα μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Με το βιβλίο του , ο ευρωβουλευτής έρχεται να μυήσει τα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού , της ευγενούς άμιλλας , της συνεργασίας και της ομαδικότητας.

Ταυτόχρονα ο σκοπός του παραμυθιού είναι σπουδαίος καθώς όλα τα έσοδα του συγγραφέα θα διατεθούν στην ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ με πρωτοβουλία του ίδιου του ευρωβουλευτή.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ :

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

10:30-12:00π.μ. : παρακολούθηση επίσημων αγώνων πρωταθλήματος στο γήπεδο της Ε.Π.Σ Κοζάνης { 2ο χιλ. Κοζάνης – Αργίλου από ομάδες της περιοχής και υπογραφή βιβλίων από τον Θοδωρή Ζαγορακή.

12:30- 2:00 π.μ: παρουσίαση του παραμυθιού «Παίξε Μπάλα» στην Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού με θεατρικό δρώμενο από τα παιδιά των τμημάτων του Ιδιωτικού Νηπιαγωγείου Α.μπε.μπα.μπλομ με την παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη που θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα παιδιά και να υπογράψει τα παραμύθια τους.

Η προπώληση του παραμυθιού θα πραγματοποιείται στο χώρο του νηπιαγωγείου Α.μπε.μπα.μπλομ
Κωστή Μπαστιά 4 – 2461033300 {από τις 9 μέχρι τις 3 το πρωί και από τις 5 μέχρι τις 9 το απόγευμα}.

Η τιμή προπώλησης του παραμυθιού είναι 10 ευρώ.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: