Παρουσίαση του βιβλίου «Επισκέπτης από τα Δυτικά…» του Β. Π. Καραγιάννη

By on 21/04/2023

Παρουσίαση του βιβλίου «Επισκέπτης από τα Δυτικά…» του Β. Π. Καραγιάννη στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 26 Απριλίου

Παρουσίαση του βιβλίου «Επισκέπτης από τα Δυτικά…» του Β. Π. Καραγιάννη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου Κοζανιτών, στην οδό Αρριανού 16 και Φιλίππου (Θεσσαλονίκη). Η εκδήλωση διοργανώνεται από τις Εκδόσεις Παρέμβαση και τον Σύλλογο Κοζανιτών Θεσσαλονίκης «Άγιος Νικόλαος».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Ευτυχία-Αλεξάνδρα Λουκίδου (Ποιήτρια – Δοκιμιογράφος), ο Αντώνης Παπαβασιλείου (Συγγραφέας-Εκδότης «Χρονικών Δυτικής Μακεδονίας»), ο Δημήτρης Καμαριάδης (Πρ. Προϊστάμενος Δημοσίων Σχέσεων Ενεργειακού Κέντρου Δ. Μακεδονίας), ενώ ο συγγραφέας θα περιηγηθεί στα τοπία της μνήμης. Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δήμητρα Καραγιάννη.

***

Πρόκειται για ένα βιβλίο που αφορά μικρές ιστορίες αυτοβιογραφικού χαρακτήρα,οι οποίες παρουσιάζουν την πολυετή και βαρυσήμαντη πορεία του γράφοντος στον χώρο των γραμμάτων σε συνάρτηση με τη μητρόπολη του πολιτισμού, τη Θεσσαλονίκη. Με τον ιδιαίτερο και καυστικό του τρόπο ο συγγραφέας σχολιάζει τα περί της λογοτεχνίας, ενώ παρακολουθούμε την περιδιάβαση στο λογοτεχνικό του παρελθόν.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: