Παραδοσιακό Πανηγύρι από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης

By on 19/08/2019

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του καθώς και τους λάτρεις της καλής δημοτικής μουσικής,  στο Παραδοσιακό Πανηγύρι που διοργανώνει την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 παραμονή της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού  στο “Πάρκο Ηπειρωτών – Κ.Τσιάντας”, στις 09:30 μ.μ.

 

Το παραδοσιακό ηπειρώτικο πανηγύρι είναι ένας θεσμός που ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης δίνει ιδιαίτερη προσοχή κάθε χρόνο μια που η επιλογή της ορχήστρας συνδέεται άμεσα με την μορφή και την υφή του πανηγυριού στην Ήπειρο.

 Εφέτος το μουσικό σχήμα που επιλέχθηκε στηρίζεται στους  γνωστούς στο πανελλήνιο για την προσφορά τους στην παράδοση, Κώστα Βέρδη στο κλαρίνο και Γιώργο Πατσούρα στο τραγούδι .

Το παραδοσιακό πανηγύρι εντάσσεται στις διήμερες θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης  στις 23 και 24 Αυγούστου 2019 στο “Πάρκο Ηπειρωτών – Κ.Τσιάντας” με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην μνήμη του οποίου τιμάται το εκκλησάκι που βρίσκεται στο χώρο του Πάρκου.

 

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει επίσης,  Εσπερινό με Αρτοκλασία στο εξωκλήσι που βρίσκεται στην είσοδο του Πάρκου Ηπειρωτών την Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019 και ώρα 07:00μ.μ. και  το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019 ανήμερα της εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού κι ώρα 07:30 π.μ. Θεία Λειτουργία.

                                                              Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                                                        Ο Πρόεδρος

                                                                  Λεωνίδας Μαγκάκης

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: