Παράσταση διαμαρτυρίας την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, για τη συμπλήρωση 2 ετών από την υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών.

By on 19/06/2020

ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 – 5 Μ.Μ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΩΝ ΕΥΖΩΝΩΝ

ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος – «Ελληνοκρατείν» καλεί όλους τούς Έλληνες εθνικιστές και πατριώτες να δώσουν το παρών στην ακομμάτιστη παράσταση διαμαρτυρίας, που θα γίνει την Κυριακή 21 Ιουνίου 2020 και ώρα 5 το απόγευμα, στον συνοριακό σταθμό των Ευζώνων, για την συμπλήρωση 2 ετών (17-6-2018) από την υπογραφή της κατάπτυστης, προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών. Μιας συμφωνίας, που υπέγραψαν οι μπολσεβίκοι δοσίλογοι του ΣΥΡΙΖΑ τη συνεργεία και συμπαιγνία των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, την οποία συνεχίζουν να τηρούν οι προδότες της Νέας Δημοκρατίας, που είναι σήμερα στην κυβέρνηση.

Δυστυχώς, πέρασαν μόλις 2 χρόνια από την προδοσία, και οι κίβδηλοι Μακεδονομάχοι ξέχασαν κιόλας το όνομα της Μακεδονίας. Έμειναν ωστόσο οι αγνοί πατριώτες, οι γνήσιοι Μακεδονομάχοι, οι οποίοι δεν εγκαταλείπουν τον Β΄ Μακεδονικό Αγώνα τώρα, που είναι περισσότερο αναγκαίος από ποτέ. «Νὰ ξέρετε πὼς ἂν τρέξουμε νὰ σῴσουμε τὴν Μακεδονία, ἡ Μακεδονία θὰ μᾶς σώσῃ. Θὰ μᾶς σώσῃ ἀπὸ τὴν βρῶμα ὅπου κυλιούμαστε, θὰ μᾶς σώσῃ ἀπὸ τὴν μετριότητα καὶ ἀπὸ τὴν ψοφιωσύνη, θὰ μᾶς λυτρώσῃ ἀπὸ τὸν αἰσχρὸ τὸν ὕπνο, θὰ μᾶς ἐλευθερώσῃ. Ἂν τρέξουμε νὰ σώσουμε τὴν Μακεδονία, ἐμεῖς θὰ σωθοῦμε».

Ν’ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΠΑΡΑΥΤΑ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.

ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ = ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν»

ellinokratein.blogspot.gr

facebook.com/ellinokratein2

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: