Ο Giss (Νίκος Ευελπίδης) από τη Φλώρινα επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι!!!

By on 29/05/2018

Ο Νίκος Ευελπίδης, γνωστός σε όσους ασχολούνται με τη μουσική ως Giss, μετά από απουσία 2 ετών επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι!

Ο 20χρονος πλέον Giss,από τον Φιλώτα Φλώρινας, απουσίασε υποχρεωτικά από το μουσικό στερέωμα εκπληρώνοντας τη στρατιωτική του θητεία. Το γεγονός αυτό μπορεί να τον άφησε λίγο πίσω σε σχέση με τη μουσική, όπως λέει ο ίδιος, αλλά τον ωρίμασε και του έδωσε την ενέργεια που χρειαζόταν να κυκλοφορήσει το νέο του κομμάτι, που γράφτηκε 2 χρόνια πριν και ηχογραφήθηκε τον Νοέμβριο του 2016.


«Ξέρω πως…»
ο τίτλος του τραγουδιού, το οποίο για ακόμα μια φορά εκφράζει τους προβληματισμούς και τις σκέψεις του Giss, μιλώντας μέσα από την ψυχή του. Τα πλάνα του video-clip γυρίστηκαν στο σπίτι του με την βοήθεια αρκετών φίλων του.

 

Όπως σημειώνει ο Νίκος «Πιστεύω ότι καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο μια αξιοπρεπέστατη δουλειά. Το κομμάτι είναι μια νέα αρχή μετά τον στρατό, ο οποίος με άφησε λίγο πίσω στη μουσική μου. Μέσα στο καλοκαίρι θα προσπαθήσω να ανεβάσω και ένα ακόμα τραγούδι. Σε αυτήν τη φάση δουλεύω για την ολοκλήρωση ενός δίσκου, ο οποίος υπολογίζω ότι θα κυκλοφορήσει τέλος καλοκαιριού. Προσωπικά θεωρώ ότι θα αποτελέσει την υπέρβαση σε σχέση με όλα όσα έχω κάνει μέχρι τώρα.»

Εμείς να ευχηθούμε στον Giss καλή επιτυχία στην επάνοδό του και στη νέα του προσπάθεια.

Ακούστε το κομμάτι…καν’ τε like! Αξίζει!

Στίχοι/Ερμηνεία: Giss
Μουσική Παραγωγή : Azvtos
Ηχογράφηση,Μιξη/Master :studio Ptolemaida
Directed & Edit by : One Mike Show

Social Network 1 : facebook.com/nikos.giss
Giss Official Page :facebook.com/nikosevelpidisgiss

*Το κομματι ηχογραφήθηκε τον Νοέμβριο του 2016 !

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: