Ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δ. Μακεδονίας για το πρόγραμμα «Λαθροϋλοτομία 2016»

By on 15/12/2018

Με ιδιαίτερη χαρά ενημερωθήκαμε χθες 13 Δεκεμβρίου ότι το πρόγραμμα «Λαθροϋλοτομία 2016» εξοφλήθηκε και τις επόμενες μέρες θα πιστωθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

 Από την πρώτη στιγμή που μας έγινε γνωστό, πριν μερικές ημέρες,  το ζήτημα περί μη πληρωμής-παραγραφής μέρος των δεδουλευμένων των συναδέλφων που εργάστηκαν στο πρόγραμμα της λαθροϋλοτομίας για το 2016 αντιληφθήκαμε τη σοβαρότητα του προβλήματος σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά περιορισμένο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας.

Ενεργήσαμε θεσμικά και με διαφάνεια, όπως οφείλουμε άλλωστε, κάνοντας όλες τις απαραίτητες επαφές με υπηρεσιακούς και όχι μόνο παράγοντες αναζητώντας μία λύση, θέτοντας πρωτίστως την ηθική διάσταση του θέματος, ότι κάθε εργαζόμενος που εργάζεται οφείλει να πληρώνεται.

Λειτουργώντας με σύνεση και ψυχραιμία λάβαμε όλες τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις προκειμένου να φθάσουμε στο σημερινό, επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Ο δρόμος της όξυνσης και της αντιπαράθεσης δεν είναι αυτοσκοπός, ιδιαίτερα μεταξύ συναδέλφων. Η αλληλεγγύη και η ενότητα είναι τα χαρακτηριστικά που οδηγούν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα είναι το ισχυρότερο όπλο των εργαζομένων απέναντι σε κάθε επίθεση και αυτό οφείλουμε να το  διαφυλάξουμε  όχι μόνο ως Σύλλογος αλλά ο καθένας μας χωριστά.  

Είμαστε εδώ για να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα όλων των εργαζομένων και να δίνουμε λύσεις.    

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

                                                                

                     Αντώνης Μαυράκος                                          Κωνσταντίνος Χάιτας

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: