giapraki.com

Ο Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης για νέες Αντιδημαρχίες, Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους

Με την αναδιάρθρωση του επιτελικού σχήματος του Δήμου Καστοριάς, ανακατανέμονται αρμοδιότητες, αξιοποιούνται στελέχη και εξειδικεύονται αρμοδιότητες για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, στη δεδομένη χρονική περίοδο, με βάση τους στόχους και τις προτεραιότητες που εξαρχής έχουμε θέσει.

 

Νιώθω ιδιαίτερα ικανοποιημένος γιατί συνεργάζομαι με ανιδιοτελείς και εργατικούς ανθρώπους και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος της θητείας μας θα δικαιώσουμε όλους τους συνδημότες μας. 

 

Συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά. Με απόλυτη προσήλωση και ακρίβεια σε όσα έχουμε δεσμευτεί. Με υπομονή και επιμονή, με συνέπεια και υπευθυνότητα για να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε και να εξασφαλίσουμε ό,τι καλύτερο για τους συνδημότες μας και τον τόπο μας”.

  1. Αντιδημαρχία   Προγραμματισμού   Έργων, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης,  με Αντιδήμαρχο τον κ. Κωνσταντίνο Τσανούσα 

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης που περιλαμβάνει τα Τμήματα: α) Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών, β) Πολεοδομικών Εφαρμογών, γ) Ελέγχου Κατασκευών, της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών που περιλαμβάνει τα Τμήματα: α) Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων, β) Κτιριακών και Ειδικών Έργων, γ) Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων, Σηματοδότησης και Εγκαταστάσεων και δ) Συντήρησης Κτιρίων, Υποδομών Δικτύων, Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας, και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής και μόνο για το Τμήμα α) Τμήμα Προγραμματισμού Ανάπτυξης και Οργάνωσης .

 

Στον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

  1. Αντιδημαρχία Τουρισμού,  με Αντιδήμαρχο τον κ. Αθανάσιο Ρήμο

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού και  μόνο για το Τμήμα                     δ) Τμήμα Τουρισμού & Πολιτισμού (μόνο για τα θέματα του Τουρισμού). 

 

Στον  συγκεκριμένο  Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

  1. Αντιδημαρχία Πρωτογενούς Τομέα, Αγροτικών Θεμάτων και Τοπικής  Οικονομικής Ανάπτυξης, με Αντιδήμαρχο τον κ. Λάζαρο Ζήση 

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, που περιλαμβάνει τα Τμήματα: α) Γεωργικής Παραγωγής-Ανάπτυξης και Εγγείων Βελτιώσεων, β) Κτηνοτροφίας και Αλιείας γ) Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων, δ) Απασχόλησης και Ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας. 

 

Στον  συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

  1. Αντιδημαρχία Πρασίνου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, με Αντιδήμαρχο τον κ. Διονύσιο Λίτσκα

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος  και Πρασίνου και μόνο για τα Τμήματα: γ) Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας, δ) Συντήρησης Πρασίνου.

 

Στον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

  1. Αντιδημαρχία Καθαριότητας,  Ανακύκλωσης και Συντονισμού Κοινοτήτων, με Αντιδήμαρχο τον κ. Θεόδωρο (Άκη) Λιάμη

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Καθαριότητας Περιβάλλοντος και Πρασίνου και μόνο για τα Τμήματα: α) Αποκομιδής Απορριμμάτων και Καθαρισμού Κοινόχρηστων Χώρων, β) Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων-Αποθήκης και Διαχείρισης Υλικών και της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και μόνο για τις αρμοδιότητες  του Τμήματος Κτηνοτροφίας και Αλιείας που αφορούν την μέριμνα για τα αδέσποτα ζώα.

Η  Αντιδημαρχία  επίσης είναι αρμόδια για την άμεση και διαρκή συνεργασία με τους Προέδρους Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους Τοπικών Συμβουλίων για την καταγραφή προβλημάτων, την ιεράρχηση προτεραιοτήτων και την παρακολούθηση εξέλιξής τους στα όρια των Δημοτικών Ενοτήτων.

 

Στον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

  1. Αντιδημαρχία Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Μέριμνας , με Αντιδήμαρχο τον κ. Πέτρο Δοκόπουλο

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Τουρισμού που περιλαμβάνει τα Τμήματα: α) Άσκησης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικής Ισότητας των Φύλων, β) Προστασίας και προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, γ) Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης,                               δ) Τουρισμού & Πολιτισμού (μόνο για θέματα Πολιτισμού), ε) Βοήθεια στο σπίτι , στ) Κοινωνικής Μέριμνας  καθώς επίσης και των Δομών που λειτουργούν μέσω ΕΣΠΑ: α) Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών Θυμάτων Βίας, β) Κέντρο Κοινότητας

 

Στον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

  1. Αντιδημαρχία Διοικητικής Μέριμνας, Καθημερινότητας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη, με Αντιδήμαρχο τον κ.  Στυλιανό Φουλιρά

 

Η Αντιδημαρχία είναι αρμόδια για την οργάνωση, το συντονισμό, την παρακολούθηση και τον έλεγχο των λειτουργιών της Διεύθυνσης  Διοικητικών  Υπηρεσιών,  που  περιλαμβάνει  τα  Τμήματα: α) Υποστήριξης  Αιρετών Οργάνων, β) Δημοτικής  Κατάστασης  και  Ληξιαρχείου, γ) Ανθρώπινου Δυναμικού, δ) Διοικητικής Μέριμνας ,   της Διεύθυνσης ΚΕΠ, που περιλαμβάνει τα Τμήματα: α) Εξυπηρέτησης Πολιτών, β) Εσωτερικής Ανταπόκρισης , της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και μόνο για το Τμήμα Δημοτικής Περιουσίας και Κτηματολογίου και της Διεύθυνσης Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής  και μόνο για το Τμήμα  β) Τμήμα Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) .

Η  Αντιδημαρχία  επίσης είναι αρμόδια για την μέριμνα της  καθημερινής καταγραφής, παρακολούθησης, επίλυσης των πάσης φύσεως προβλημάτων  των δημοτών, μέσα από τη συνεργασία και τη συνδρομή των καθ ́ ύλην αρμόδιων Αντιδημαρχιών, Δ/νσεων, Υπηρεσιών του Δήμου.

 

Στον συγκεκριμένο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι εξής αρμοδιότητες:

 

 

Εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 

 

α) Την κ. Όλγα Θεοχάρη Παπαδάμου, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο, της αναθέτουμε την εποπτεία και τον συντονισμό  δράσεων που αφορούν θέματα Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων.

β) Την κ. Χρυσούλα Φιλίππου, Εντεταλμένη  Δημοτική Σύμβουλο, της αναθέτουμε την εποπτεία και τον συντονισμό  δράσεων  που αφορούν θέματα Περιβάλλοντος και Λίμνης

 

γ) Τον κ. Ιωάννη Σαλβαρίνα, Εντεταλμένο  Δημοτικό Σύμβουλο,  τον αναθέτουμε την εποπτεία και τον συντονισμό  δράσεων  που αφορούν θέματα Εγγείων  Βελτιώσεων 

 

Exit mobile version