ΟΠΕΚΑ: COVID-19 – Ανακοίνωση για την προστασία και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού στις περιφερειακές διευθύνσεις

By on 27/10/2020

Η Διοίκηση του ΟΠΕΚΑ, λαμβάνοντας υπόψη την αναγκαιότητα λήψης μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας με σκοπό την αποφυγή και τον περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού (COVID-19), τα τρέχοντα επιδημιολογικά δεδομένα και με βάση το επιδημιολογικό επίπεδο στο οποίο εντάσσεται κάθε Περιφερειακή Ενότητα, αλλά και την ομαλή λειτουργία των Υπηρεσιών για την εξυπηρέτηση των πολιτών, σας ενημερώνει για τα εξής:

Σύμφωνα με την αρ. πρωτ. ΔΙΔΑΔ/Φ.69/129/18771/13.10.2020 εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών με θέμα “Μέτρα και ρυθμίσεις στο πλαίσιο της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού”, η εξυπηρέτηση του κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις Περιφερειακές Διευθύνσεις ΟΠΕΚΑ σύμφωνα με την ανακοίνωση :

https://opeka.gr/covid-19-anakoinosi-gia-tin-prostasia-kai-tin-kalyteri-eksypiretisi-tou-koinou-stis-perifereiakes-diefthynseis/

 

Ειδικότερα για την Περιφερειακή Δ/νση Δυτικής Μακεδονία – (Κοζάνη): θα γίνεται μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις και υποχρεωτικά κατόπιν προγραμματισμενου ραντεβού τηλ. Τηλ 24610 32307, 2461036484 email:[email protected]

 

Ο ΟΠΕΚΑ βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και να παρέχει απρόσκοπτα τις υπηρεσίες του. Οι πολίτες μπορούν μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) να ενημερώνονται για όλες τις νέες δυνατότητες που παρέχονται.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΕΚΑ

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: