Οι GANGSTERS Κρητικές γιαγιάδες προκαλούν βεντέτα με τους TRAPPERS και γίνονται VIRAL!

By on 01/07/2022

Viral οι Gangsters Κρητικές Γιαγιάδες που προκαλούν βεντέτα με τους Trappers!

Πως θα ήταν άραγε αν σε όλη αυτή την υπερβολή που ζούμε στην μουσική σκηνή της χώρας, βγάζαμε τους trappers και βάζαμε τις Κρητικές γιαγιάδες; 

O Γιώργος Μπαλοθιάρης και η Γωγώ Βερίγου με αφορμή την πρεμιέρα της μεγαλύτερης ραδιοφωνικής παραγωγής στην Ελλάδα, το Καλοκαίρι Στο Νότο, παρουσιάζουν για άλλη μία φορά την πιο ανατρεπτική μουσική κωμωδία με στόχο να φέρουν την αισιοδοξία και το γέλιο στην καθημερινότητά μας! Το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής που φέτος κλείνει 19 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ραδιόφωνο είναι εδώ και έχει γίνει μέσα σε λίγες ώρες VIRAL με χιλιάδες προβολές και εκατοντάδες σχόλια σε Facebook, Youtube & Tik Tok!  

Η ιστορία μας γυρίζει πίσω στο χωριό της αγαπημένης γιαγιάς Γιαννούλας από το θρυλικό Cretan Survivor που όντας ακόμη στο τιμόνι του Πολιτιστικού Συλλόγου αναζητάει τρόπους μαζί με τις γυναίκες του χωριού, να προωθήσουν το όχι και τόσο επιτυχημένο, Γλυκό Μελιτζάνα που έχουν φτιάξει! Έτσι λοιπόν αποφασίζουν να φτιάξουν ένα Video Clip αλλά η ζήλεια μεταξύ τους υπερισχύει και τα πράγματα ξεφεύγουν ανοίγοντας μια άνευ προηγουμένου μουσική βεντέτα για τα κέρδη του γλυκού και τα μάτια του μανάβη που θέλει να το εκμεταλλευτεί με κάθε τρόπο! Μια έκρηξη αισιοδοξίας από την Κρήτη που ελπίζουμε να απολαύσετε όσο και εμείς!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: