giapraki.com

Οι «ΜΟΙΡΕΣ» του Λάζαρου Τσαβδαρίδη από την “Ομάδα Τέχνης – Duende”, με την υποστήριξη της «Υψικάμινου»

Οι «ΜΟΙΡΕΣ» του Λάζαρου Τσαβδαρίδη από την “Ομάδα Τέχνης – Duende”, με την υποστήριξη της «Υψικάμινου».

Ένα πρωτότυπο μιούζικαλ παρουσιάζει η νεοσύστατη “Ομάδα τέχνης – Duende”, σε πρώτη παρουσίαση.

Πρόκειται για τη δραματοποιημένη αφήγηση ιστοριών γυναικών, έτσι όπως αυτές παρουσιάζονται στην ελληνική στιχουργία και το ελληνικό τραγούδι διαχρονικά. Οι γυναικεία φιγούρα, οι ιστορίες της, οι χαρούμενες και οι λυπημένες στιγμές, οι κρίσιμες αποφάσεις της, οι ανεκπλήρωτοι έρωτες, οι φόβοι, οι νύχτες συνδέονται σε ένα πρωτότυπο λιμπρέτο, όπου τραγούδι και πρόζα γίνονται ένα.

Η σκηνοθεσία του έργου είναι της Χριστίνας Γυφτάκη, οι χορογραφίες της Ειρήνης Τσότρα και τα σκηνικά και κοστούμια της Βενετίας Νάση Τους γυναικείους ρόλους του χορού ερμηνεύουν οι Γεωργία Δημητρακάκη, Βίκυ Κουτμάνογλου, Πανδώρα Λιασοπούλου, Γλυκερία Παπαδοπούλου, Νατάσα Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Σαράντη, Όλγα Σιδηροπούλου, Νικολέτα Σιώμου, Κική Τσιμπλίδου και Νίτσα Χριστοφόρου με τη συμμετοχή του Στράτου Ιορδανίδη και Δημήτρη Μελά καθώς και τη ζωντανή μουσική από τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Το εξόχως απαιτητικό αυτό έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Εορδαίας και την στήριξη σε κάθε επίπεδο παραγωγής από τον πολιτιστικό σύλλογο «Υψικάμινος».

Η πρεμιέρα του έργου θα γίνει στις 23 Νοεμβρίου και θα επαναληφθεί την Κυριακή 24, το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ. 

Για κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 6985857506 από τις 10.00 μέχρι τις 14.00 και από τις 17.00 μέχρι 20.00 καθημερινά

Exit mobile version