Οι δύο νέες εκδόσεις της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

By on 26/06/2020

Δύο νέες εκδόσεις κυκλοφόρησαν από την Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Πρόκειται για την έρευνα του επιστήμονα ιστορικού κ. Κώστα Παυλού “Η συνοίκηση της Κόζιανης (Κοζάνης) 1350-1800” (8€, σελ. 80) και τα “ΠΡΑΚΤΙΚΑ γ΄ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ” (12€, σελ. 325).

Με την έρευνα του ο κ. Παυλός επιχειρεί να φωτίσει διάφορες πτυχές της ιστορίας της Κοζάνης και να αναδείξει σημαντικά στοιχεία για την εξέλιξη της συνεισφέροντας κι αυτός απ’ την πλευρά του στην αέναη προσπάθεια για την ανάδειξη και τεκμηρίωση της ιστορικής της διαδρομής.

Τα “ΠΡΑΚΤΙΚΑ γ΄ ΣΥΜΠΟΣΙΟΥ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – σε βρίσκει η ποίηση”, με τιμώμενο πρόσωπο τον ποιητή Τίτο Πατρίκιο, περιέχουν τις 41 εισηγήσεις- ομιλίες που έγιναν στο Γ΄ Συμπόσιο Λογοτεχνίας του περιοδικού Παρέμβαση, στο οποίο η Κ.Δ.Β.Κ. ήταν συνδιοργανωτής και το φιλοξένησε στο αμφιθέατρο του νέου της κτιρίου, από τις 23 μέχρι τις 25 Νοεμβρίου 2018. 

Τα δύο νέα βιβλία, όπως και τις παλιότερες εκδόσεις, μπορεί κάποιος να τα ξεφυλλίσει και να τα προμηθευτεί άμεσα από τον χώρο της Κ.Δ.Β.Κ.

Για να δείτε τον πλήρη κατάλογο των εκδόσεων της Κ.Δ.Β.Κ. πατήστε εδώ  

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: