Ξεδιπλώνεται μέρα με τη μέρα το Εορταστικό Πρόγραμμα 8με8 του Δήμου Καστοριάς

By on 15/12/2019

Γιορτινές ιστορίες, παραμύθια και γεύσεις απ’ όλον τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσαν όσοι παρευρέθηκαν στην καταπληκτική εκδήλωση «Γιορτές του κόσμου» που διοργάνωσε σήμερα ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων 8με8, σε συνεργασία με το «Σπασμένο Ρόδι» και το Μουσικό Γυμνάσιο Καστοριάς στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αθανάσιος Χριστόπουλος».

Υπενθυμίζεται ότι η νέα Δημοτική Αρχή έχει καταφέρει, μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με μηδαμινές οικονομικές δυνατότητες, να προγραμματίσει και να δρομολογήσει πληθώρα εκδηλώσεων, από τις 8 Δεκεμβρίου έως τις 8 Ιανουαρίου, φέρνοντας ξανά τη μαγεία και τη λάμψη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους δημότες της Καστοριάς και κυρίως στα μικρά παιδιά, που είναι οι μεγάλοι “πρωταγωνιστές” των γιορτών.

Την Κυριακή ακολουθούν δύο ακόμη τέτοιες εκδηλώσεις στην «Μαγική Λιμνοπολιτεία»: 

 

  •  «ZUMBA», ώρα 11:00 π.μ. Επίδειξη χορού ZOUMBA, από το παιδικό και εφηβικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αθανάσιος Χριστόπουλος”, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία». 

 

  • “Ο Αϊ-Βασίλης Ήρθε Νωρίς”, ώρα 17:00. Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού από τη συγγραφέα παιδικών παραμυθιών Αναστασία Λιάπη, στο θεματικό πάρκο «Μαγική Λιμνοπολιτεία».

 

Η Καστοριά πλέον ξαναζωντανεύει και χαμογελά με χαρά κι αισιοδοξία!

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: