Μ. Βορίδης: «Θα πληρώσω την κοπή της πίτας με την αποζημίωση που πήρα από τον Πάνο Καμμένο»

By on 21/01/2020

Την απόφαση να καλύψει ο ίδιος το κόστος εκδήλωσης κοπής πίτας για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων έλαβε ο Υπουργός, Μάκης Βορίδης.

Ο κ. Βορίδης μιλώντας στο OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 07.00» κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων καταφεύγει στην μικροπολιτική με αφορμή μία εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν των εργαζομένων του Υπουργείου και των οικογενειών τους και ανακοίνωσε την απόφασή του να καλύψει με δικά του χρήματα τη δαπάνη.

«Θα πληρώσω την εκδήλωση κοπής πίτας στους εργαζόμενους του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων από την τσέπη μου και συγκεκριμένα από την ωραία αποζημίωση ύψους 40.000 ευρώ που έλαβα από τον συγκυβερνήτη του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Καμμένο ο οποίος είχε καταδικαστεί για προσβολή προσωπικότητας σε βάρος μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι το ποσό των 12.000 ευρώ αφορά δέσμευση πίστωσης και δεν αντικατοπτρίζει το πραγματικό ύψος της δαπάνης το οποίο ενδέχεται τελικά να είναι μικρότερο.

Ο Υπουργός επεσήμανε ότι η συγκεκριμένη δαπάνη προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Υπουργείου και ανέφερε την ύπαρξη σχετικού κωδικού για την κάλυψη κοινωνικών εκδηλώσεων.

Ο κ. Βορίδης χαρακτήρισε τέλος, τη συγκεκριμένη αντιπολιτευτική γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ «τεράστια μικρότητα» και υπογράμμισε ότι είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ να φέρεται σκληρά στους εργαζόμενους. Κατηγόρησε δε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι επειδή δεν έχει να του προσάψει το παραμικρό για το έργο του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, τιμωρεί τους εργαζομένους του καταφεύγοντας στον κοινωνικό αυτοματισμό.

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: