Μουσικό φεστιβάλ των Δήμων Καστοριάς και Κορυτσάς στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας

By on 22/06/2022

Ο Δήμος Καστοριάς, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Authentikk» διοργανώνει σε συνεργασία με τον Δήμο Κορυτσάς μουσικό φεστιβάλ την Κυριακή 26 Ιουνίου στις 20:00, με τη συμμετοχή μουσικών συγκροτημάτων και DJs στο Πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει μία σύντομη παρουσίαση του προγράμματος, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Καστοριάς και επίσημος εκπρόσωπος του Δήμου Κορυτσάς.

 Η εκδήλωση αποτελεί μια γιορτή για τη συνεργασία των δύο περιοχών που ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα τουριστικό προϊόν, τον προορισμό Authentikk.  Μέσω αυτού του τουριστικού προϊόντος, ο επισκέπτης της μίας περιοχής θα παρακινείται να επισκεφτεί και τον γειτονικό Δήμο και να γνωρίσει δύο μοναδικούς προορισμούς που μοιράζονται πολλά κοινά. 

Tο έργο “Authentikk” φιλοδοξεί να βοηθήσει τους εταίρους να αξιοποιήσουν από κοινού τις γνώσεις τους, την τεχνογνωσία και τις δημιουργικές τους ικανότητες για να βελτιώσουν την ελκυστικότητα της διασυνοριακής περιοχής, διασφαλίζοντας έτσι την περαιτέρω οικονομική και στρατηγική τους ανάπτυξη. 

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα  Συνεργασίας Interreg IPA Cross –border Cooperation Programme “Greece-Albania 2014 – 2020.

 

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: