Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας – Καλωσορίζοντας τη νέα σχολική χρονιά

By on 25/08/2020

Καθώς διανύουμε τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου και ατενίζουμε τις πρώτες μέρες φθινοπώρου που σηματοδοτούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών των τάξεων Β’, Γ’ Γυμνασίου καθώς και Α’, Β’ και Γ’ Λυκείου, οι οποίοι επιθυμούν να φοιτήσουν τα παιδιά τους σε αυτό, για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στις κατατακτήριες εξετάσεις. Η διαδικασία αυτή πραγματοποιείται το τρίτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί, και σε αυτή μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές των τάξεων Β΄ και Γ΄  Γυμνασίου καθώς και των τριών τάξεων του Λυκείου. 

Η διαδικασία αυτή απευθύνεται σε μαθητές οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν έλαβαν μέρος στη διαδικασία επιλογής για την Α΄ Γυμνασίου, όταν βρίσκονταν στην τάξη αυτή, αγαπούν όμως τη μουσική και θα ήθελαν να αποτελέσει αυτή ενεργό μέρος της σχολικής καθημερινότητάς τους. Επίσης θα ήθελαν να κάνουν μία νέα αρχή παρακολουθώντας το εμπλουτισμένο πρόγραμμα με τα μουσικά μαθήματα (ατομικά και ομαδικά) του Μουσικού Σχολείου και να συμμετέχουν ενεργά στα Μουσικά Σύνολα και στις ποικίλες εκπαιδευτικές δράσεις του σχολείου. 

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς και κηδεμόνες μπορούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία και για τις λεπτομέρειες αυτής καθώς και να καταθέσουν τη σχετική αίτηση, καθημερινά στο τηλέφωνο του σχολείου: 2465023461, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του σχολείου: http://gym-mous-siatist.koz.sch.gr ή να αποστείλουν σχετικό email στην ηλεκτρονική διεύθυνση του σχολείου: [email protected]

Σχολιάστε αυτό το άρθρο!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: